Read the Official Description

Програм је намењен менаџерима из централне Европе који желе успјети на тржиштима ЕУ и добити више искуства у европском региону, али воле викенд курсеве. ВМБА ће им пружити теоријску основу и практично искуство водећих тренера два престижна МБА школа: Маастрицхт Сцхоол оф Манагемент и ЦМЦ Градуате Сцхоол оф Бусинесс.

Зашто би требало да проучава ВМБА у ЦМЦ?

Данашње глобално и динамично глобално тржиште захтијева менаџере који су опремљени с најсавременијим знањем менаџерских дисциплина и способни су да примјењују ово знање у међународном трговинском окружењу. Ови менаџери су тада способни да премештају било коју организацију у неизвесне воде глобалног пословања, стављајући га на тржиште између стварних конкурената. Такав менаџер ВМБА програм помаже у обуци.
Програм првенствено нуди искусним менаџерима прилику да стекну пуну МБА студију без потребе да прекидају каријеру. Овај МБА програм подиже стандарде управљања знањем и праксом извршних менаџера кроз проучавање теорије управљања и праксе, засноване на деценијском искуству двије престижне школе МСМ и ЦМЦ. Наши учесници МБА-а имају прилику да деле своје знање са другим међународним студентима и стручњацима из обе школе. Савременим и иновативним приступом образовању стално подстичемо ученике да критички размишљају и пружају изазове својим претходно стеченим искуствима и вештинама. Трудимо се да уравнотежимо теорију управљања са практичним искуством у мултикултуралном и мултидисциплинарном окружењу. Овај приступ, у комбинацији са нагласком на развоју лидерских вјештина учесника и индивидуалном приступу студентима, учини Веекенд МБА програм јединственим животним искуством.

Веекенд МБА програм је дизајниран за 24 месеца и састоји се од четири сегмента:


1. Фондација

Прво, ученици почињу са сегментом Фондације, пружајући солидну базу знања у свакој од главних управљачких дисциплина. Овај део представља само око петину целог програма, с обзиром на то да је нагласак првенствено на практичном образовању и подстицању студената на критичко размишљање.


2. Цоре

Сљедећи Цоре сегмент састоји се од дисциплина извршног менаџмента са фокусом на глобалне аспекте данашњег пословања, заснованог на деценијама искуства у Маастрицхт Сцхоол оф Манагемент.

3. Специјализација

Сегмент специјализације има за циљ обуку стручњака из области међународног пословања.

4. Магистарска теза

Програм је завршен магистарским радом на основу тренутног истраживачког пројекта по вашем избору. Ово треба припремити под надзором личног тренера сваког појединог ученика.

Карактеристике Веекенд МБА програма:

 • Врхунски квалитет и изванредна репутација провајдера курса,
 • АМБА топ акредитација,
 • Изазивање критеријума за избор,
 • Комплетна МБА студија са викенд сесијама,
 • Најсавременији курикулум,
 • Ви студирате у Чешкој и Холандији
 • Могућност стицања међународних контаката у целом свету

Шта је потребно за проучавање ВМБА:

 • Најмање Бацхелор Дегрее,
 • Најмање три године пуног радног искуства,
 • Добро познавање енглеског језика које је оцијенио ТОЕФЛ * или ИЕЛТС **,
 • Две препоруке које су дале особе које су добро упознате са радом подносиоца представке и које су у позицији да процењују способност кандидата да постиже магистарски степен,
 • Доказ радног искуства - изјава послодавца у којој се наводе положај и обавезе послодавца.


* минимум 550 бодова Тест на бази података на папиру, 213 поена Тестирање на бази рачунара и 79 поена на интернету
** минимални резултат 6.0

Program taught in:
енглески језик
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
24 Месеци
Fleksibilno vreme
By locations
By date
Start Date
sept. 2019
Application deadline

sept. 2019