Read the Official Description

Наш Глобал МБА је пуним радним временом постдипломски програм који пружа увид у неке од најновијих и најиновативнијих области пословног менаџмента, и фокусира посебно на студенте обуке да ценимо, прихватити и прилагодити различитим пословним и културним срединама, припремајући их за живота одлу ~ одлука и лидерство.

Са циљем стварања учења много брзе, бави и релевантна, академска заједница у СП Јаин је обновио је Глобал МБА програм да се фокусира на развој атрибута као што су глобалне интелигенције, креативности и иновативности, тимски рад, доношење одлука и комуникације вештине, без компромиса на техничком знању.

Нови Глобални МБА програма обухвата неколико нових и иновативних додатке, укључујући онлине адаптивног система учења, а обједињених форми курса испоруке и Нев Цуттинг Едге специјализације у Цонсултинг Манагемент. Инвестиционо банкарство и Богатство за управљање ће бити понуђен као Глобал Финанце, док су остале специјализације у глобалним Логистика и Суппли Цхаин, информационе технологије и савремене маркетинг и даље бити у понуди.

Глобал МБА Издвајамо

  • 12 месеци пуно радно време постдипломски курс
  • За професионалце са више од 3 године радног искуства
  • Рангиран међу топ МБА програмима на свету за Форбес (2013-2014) и Финанциал Тимес (2011 и 2012)
  • Нови и побољшани наставни план и програм се фокусира на побољшање вашег запошљавања у окружењу глобалне
  • Превремени компонента за учење у учионици смањује време проведено учење "концептуалне компоненте" Креирање времена за више применити на кампус учење
  • Аустралијски степен
  • Цареер Сервицес Канцеларије у 4 земље
  • Акредитован од стране АБЕСТ21, Јапан

ПРОЦЕС ДОПРИНОСА

Како је ово постдипломски програм магистрирао, кандидат мора већ бити универзитетски дипломирани да се пријаве. Предност се даје онима са додатним релевантним постдипломским квалификацијама.

Кандидат мора да има најмање три године пуног радног искуства време.

Кандидати морају имати завршену средњу школу на енглеском језику. Ако је потребно, кандидати ће бити потребно да се обезбеди овлашћеног изјаву којом потврђује ово.

Program taught in:
енглески језик
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
Jan. 2020
Duration
1 Година
Redovne studije
Price
- Стипендија: хттпс://ввв.спјаин.сг/програмс/постпрадуате/сцхоларсхипс
By locations
By date
Start Date
Jan. 2020
Application deadline

Jan. 2020

Location
Application deadline
End Date