Read the Official Description

Осим развијања разумијевања софистициране природе и међусобног односа између основних функционалних области пословања, МБА програм ће нагласити развој извршних вјештина. Примарне области укључују вођство, комуникације, доношење одлука, самосвесност, анализу и синтезу и критичко мишљење.

Преглед програма

Програм ће користити холистички и стратешки приступ у рјешавању организационих проблема. Стога, функционална подручја пословања ће се разматрати у контексту организационе цјелине, истовремено одржавајући спољашњу и међународну перспективу и пружајући мулти-стакехолдер, а не приступ за заступање са једним интересом.

Штавише, стратешка дугорочна перспектива ће бити наглашена, а не кратки, тактички поглед. У оквиру појединачних курсева, као иу целом програму, биће тражено равнотеже између когнитивног и афективног учења. Цјелокупни програм ће дати примат етичким и вриједносним питањима, као и забринутост за права и одговорности пословних организација у контексту ширег друштва чији су дио.

ДеСалес МБА Предности

ДеСалес МБА програм пружа вам више од теорија и алата за успешну каријеру. То вам пружа прилике да дискутујете и примените оно што сте научили. Ако се придружите ДеСалес МБА програму наћи ћете:

  • Неупоредиву личну пажњу вашег саветника и професора
  • Мале класе које промовишу интерактивно учење
  • Политика пријема која вам омогућава да уђете у програм у јануару, априлу, јулу или августу
  • Одлагање школарине док вам не надокнађује ваш послодавац
  • Могућност повезивања са стотинама других професионалаца

Програмска структура


Изнад потребних предусловних курсева за оснивање, основна МБА програмска структура се састоји од четири "грађевних блокова" као што је приказано у наставку:

  • Основни курсеви
  • Концентрација Курсеви
  • Изборни предмет (не примењује се за ХЦСМ, ЦИС, међународно управљање спортом, управљање пројектима и сам дизајн)
  • Цапстоне интегрирани курс

Концентрација самог дизајна


Студент може изградити групу од четири дипломске студије (од оних које нуди Универзитет) у циљу постизања неког вредног академског и / или професионалног циља. Ова опција ће бити нарочито корисна за оне студенте који више воле да шире и разноликост у свом програму студирања.

Program taught in:
енглески језик

See 9 more programs offered by DeSales University »

Ovaj kurs je Online студије, Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
2 Године
Fleksibilno vreme