Filter
EMBA
Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Uporedite Programa Izvršnih MBA studija Analiza poslovanja

Завршетак ЕМБА програма је похвални циљ који даје људима стручност у пословном свету. Обично доступан свима који су завршили бацхелор програм, овакав степен надограђен је на основу знања који су студенти добили од практичног искуства у својој каријери.

Шта је ЕМБА у Бусинесс Аналитицс? Обично је намијењен да студентима дубље разумије основне пословне праксе, циљ овог програма је да припреми студенте за пословну каријеру. Курсеви обично покривају теме попут комуникације и рачунарства са јаким фокусом на аналитички аспект сваког субјекта. Студенти могу проучавати широке предмете као што су теорија менаџмента и пословна стратегија.

Када се уписују у ЕМБА у програму Бусинесс Аналитицс, ученици обично развијају многе кључне вештине, као што су решавање проблема, који им могу помоћи током своје каријере и на крају могу довести до напретка у раду. Снажне аналитичке вештине се такође могу култивисати, као и вештине критичког размишљања које помажу иу професионалном и личном животу.

Сваки универзитет је другачији и има своје сет школарине, па се цена ЕМБА програма драстично разликује међу школама. Универзитети који се налазе у одвојеним земљама могу имати невероватно различите цене.

Пошто пословно поље стално расте, има много занимљивих каријера за студенте са ЕМБА у Бусинесс Аналитицс. Многи бирају каријеру као научника података, неки се фокусирају на рачунарску науку док други раде на анализи. Они који уживају у комуникацији са великим бројем људи понекад нађу каријеру као маркетиншки истраживачки менаџери. Послови као квантитативни аналитичари могу бити доступни. Каријере као аналитичари података о бизнису су још једна популарна опција, а други ученици који више воле иза креативне каријере могу радије радити као консултанти.

Универзитети широм свијета нуде онлине часове како би студентима пружили више флексибилности. Са удаљеним приступом, више студената има могућност уписа у ЕМБА програме. Да започнете, потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

 

 

 

Pročitajte više Pročitajte manje
Other options within this field of study:

1 Results in Analiza poslovanja

Institute Of Finance And International Management (IFIM)

Посебно је обележено програм за рад директоре, од свих управљања бендова, треба да их опреми ... [+]

Извршни ПГДМ ин Бусинесс Аналитицс у сарадњи са ИБМ.

Трајање програма: 15 месеци посебно обележено програм за рад директоре, од свих управљања бендова, намењених их опреми -

Релевантни теоријска и практична знања за спровођење пословне аналитике решења у својим организацијама. Одавање вештине да им помогне да помери професионалне мердевине. Накнада програм

Рс. 4.5 Лакс (са делом за плаћање објекта) Образовање Кредити и Група / Цорпорате пакети су такође доступни.... [-]

Индија Bengaluru
July 2019
Fleksibilno vreme
15 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom