Filter
EMBA
Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Uporedite Programa Izvršnih MBA studija Bezbednost

ЕМБА је престижна диплома доступна свима који су завршили диплому. Изградњом на претходна искуства ученика, овај програм побољшава разумевање и чини их стручњацима у свом изабраном пољу.

Шта је ЕМБА у безбедности? Уобичајено дизајниран тако да студентима пружа стручно знање о свакој врсти сигурности од ИТ-а до заштите, овај програм обично користи курсеве као што су процјена ризика и управљање како би се студентима помогло да развију дубље разумијевање предмета. Студенти такође могу проучавати кривични поступак, рачунарско програмирање и међународну сигурност како би заокружили своје свеобухватно разумијевање различитих нивоа сигурности.

Док су уписани у ЕМБА у Безбедности, ученици обично култивишу неколико кључних компетенција које би им могле помоћи у истакнутој каријери. Вјештине аналитичког размишљања и рјешавања проблема могу помоћи ученицима да идентификују пријетње и брзо креирају рјешења, што ће можда довести до промоције посла у будућности. Вјештине управљања временом могу бити корисне и за личне и професионалне напоре.

Пошто ниједна два универзитета нису иста, трошкови ЕМБА програма драстично варирају. Да би се утврдио тачан трошак степена, обично је најбоље директно контактирати будуће школе.

Са брзом експанзијом технологије, потражња за кандидатима за рад са ЕМБА-има у сектору безбедности наставља да расте. Многи ученици настављају каријеру као инжењери сигурности софтвера. Неки бирају да постану аналитичари за информатичку сигурност, а други нађу послове као архитекта сигурности. Они који се повинују на вишу позицију могу постати главни службеници за безбедност информација. Могу бити доступне и позиције као што су тестери за пробијање или истражитељи криминала за информисање.

Уз пораст дигиталне технологије, универзитети нуде онлине курсеве како би студентима омогућили глобални приступ одличном образовању. Учење часова на мрежи обично омогућава студентима да уравнотеже своје образовање са својим породицама и каријери. Да бисте пронашли прави универзитет, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više Pročitajte manje
Other options within this field of study:

1 Results in Bezbednost

Ionis School of Technology and Management

МБА Манагемент и Цибер-сигурност оспособљавају стручњаке који ће моћи да понуди безбедно окружење до улога и изазовима еволуције савременог предузећа. ... [+]

Опет нови педагошки приступ свет

Флексибилност данашњем тренингу: за сваку његову ритам и животу

1 динамички модел: радионице, радионице и пројекти Одрживи темпо 1: 1 вече недељно (3х) +1 суботу месечно (7х) 1 обука за менаџере: време обуке је компатибилан са професионалним циљевима (15 до 18 месеци у зависности од наслона за интеграције) 1 прилагодљив Модел: систем омогућава и лице-да даљински за све догађаје, укључујући и пројекте за бављење било непредвиђених 1 флексибилан учење: То је могуће постићи пут током тренинга ... [-]
Француска Le Kremlin-Bicêtre
September 2019
Redovne studije
15 - 18 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom