Filter
EMBA
Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Uporedite Programa Izvršnih MBA studija Informacioni sistemi

За професионалце који се суочавају са одлуком између унапређења њиховог образовања и задржавања своје тренутне каријере, програм Екецутиве Мастер оф Бусинесс Администратион пружа алтернативу. ЕМБА је погодан за искусне раднике са пуним радним временом и омогућава им да изводе курсеве недељно како би прилагодили распоред рада.

Потенцијални студенти могу се запитати: "Шта је ЕМБА у информационим системима?" Они који су заинтересовани за остваривање каријере у управљању усмереним на ИС-ове, имали би користи од овог програма. Курсеви обично се фокусирају на савремене ИС принципе и дизајн и њихове примене у управљању пословањем и организационој ефикасности. Управљање базе података, мрежне комуникације и анализа података су сви аспекти материјала често покривени.

Неке од предности које студенти који користе ЕМБА у информационим системима могу укључити развијање важних професионалних вештина са стратешким одлучивањем, критичким размишљањем и међуљудском комуникацијом. Они такође могу проширити свој алат за управљање уз разумевање савремених мрежних и базних архитектура и начина на који се користе.

Трошкови регистрације и школарине за ЕМБА у информационим системима ће се разликовати од школе до школе. Студенти могу очекивати да трају отприлике две године да заврше програм, али требају истраживати школу којој су заинтересовани да пронађу детаље о програму и трошковима.

Са ЕМБА у информационим системима, дипломци могу пронаћи бројне могућности за каријере у управљању ИТ пројектима и пословној анализи. ИТ менаџер или главни службеник за информисање може бити одговоран за надгледање и анализу решења за сајбер-безбедност унутар компаније или за клијенте компаније. ИТ менаџери такође раде на обуци и вођењу новог кадра који користе или одржавају информационе системе компаније. Коначно, аналитичари података нађу посао у корпорацијама које се баве процесирањем и руковањем великим подацима за клијенте.

Студенти имају пуно ресурса да се окрену онлине да сазнају више о ЕМБА-у у информационим системима и где да предузму такав програм. Да бисте пронашли опције за учење на мрежи, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору тако што ћете попунити образац олова.

Pročitajte više Pročitajte manje
Other options within this field of study:

1 Results in Informacioni sistemi

IIMT University of Fribourg

Извршни МБА пружа учесницима аналитичке, функционалне и међуљудске вештине неопходне за успех у све сложенијој и глобалној ИКТ ... [+]

Извршни МБА у ИЦТ или Управљање комуналијама

Да ли тражите професионални изазов и каријере побољшање? Затим преузмите Извршни МБА, Информационе и комуникационе технологије (ИЦТ) или Управљање комуналијама и постаните део наше мреже! Извршни МБА пружа учесницима аналитичке, функционалне и међуљудске вештине неопходне за успех у све сложенијој и глобалној ИКТ, као и пословном окружењу за пословање и управљање. Извршни МБА из ИЦТ-а или комуналне управе представља укупно 15 седмица курса са 30 модула и може се завршити са пуним радним временом. Програми су организовани у недељним блоковима (од понедељка до суботе), са сваким блоком који се састоји од два модула. Половина часова одјељења посвећена је стицању нових знања у предметној области, док се преостало вријеме додјељује практичном раду и студијама случаја (у области информационих технологија и управљања комуналним отпадом).... [-]

Швајцарска Fribourg
February 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 4 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom