Filter
EMBA
Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Uporedite Programa Izvršnih MBA studija Konsalting

Многи ученици желе наставити високу школу након што заврше диплому, али можда немају шансу. ЕМБА би могла бити добра прилика за студенте који су стекли искуство и знање из различитих каријера, јер ова врста програма помаже ученицима да изграде вештине које већ имају.

Шта је ЕМБА у консултацији? Циљ овог мастер програма је да помогне студентима да развију потпуно разумевање пословних стратегија и имплементације. Курсеви обично покривају теме као што су пословне праксе, теорија менаџмента и маркетиншке технике. Док се у програм могу укључити неколико курсева опште образовања, као што је рачуноводство, већина курсева се фокусира на организацију и дизајн стратегије и како то може помоћи компанији да успије.

Када се упишу у престижни програм као што је ЕМБА у Консултантији, ученици често култивишу одличне аналитичке и вештине за решавање проблема који могу помоћи у наставку њихове каријере. Снажне комуникацијске вештине се такође могу показати корисним и лично и професионално.

Да би се утврдила тачна цијена ЕМБА степена, најбоља идеја је обично контактирати школе од интереса. Трошкови се драстично разликују, посебно између универзитета у различитим земљама.

Студенти који поседују ЕМБА у консултантском сектору могу бити веома тражен за многе каријере. Они који више воле лидерске улоге често нађу посао као менаџери маркетинга, па чак и оперативни менаџери. Многи постају инвестициони банкари. Могу бити доступне каријере као менаџмент консултанти, или студенти могу изабрати да раде као финансијски савјетници. Многи се упознају са пословном стратегијом и користе је за стварање сопствених компанија.

Многи ученици нису у могућности да похађају наставу на кампусу због западних распореда, тако да су многе школе почеле да понуде ЕМБА програме на мрежи. Када се упишу у одвојене одељења, ученици обично имају флексибилност која им је потребна за уравнотежење њиховог образовања својим личним животом. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

 

 

 

Pročitajte više Pročitajte manje
Other options within this field of study:

1 Results in Konsalting

Ho Chi Minh City University of Technology

Извршни Мастер оф Бусинесс Администратион - Консалтинг Међународна (ЕМБА - МЦИ) је један од МБА програма свет пионира који пружају менаџмент консалтинг образовање. Тренут ... [+]

Извршни Мастер оф Бусинесс Администратион - Консалтинг Међународна (ЕМБА - МЦИ) је један од МБА програма свет пионирским који омогућавају менаџмент консалтинг и предузетничко образовање.

Тренутно, ЕМБА - МЦИ се нуди у Швајцарској, Индији и Вијетнаму, са додатним наравно понудио у Кини и Великој Британији, која доноси ЕМБА - МЦИ студентима могућности да развију међународни профил спровођењем дио својих студија у иностранству. ... [-]

Вијетнам Ho Chi Minh City
September 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom