Filter
EMBA
Вијетнам Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Tražite Programe Izvršnih MBA studija Konsalting u Vijetnamu 2019

За оне који су привукла значајну количину професионалног пословног искуства и да су спремни да раде у више истакнуту позицију, један МБА (ЕМБА) је следећи корак. Цоурсеворк о рачуноводству, лидерства и финансија су међу предметима истражене.

консултантска је каријера која варира од случаја до случаја. магистрирао у области може да обезбеди ученицима са посебним вештинама потребним да изабере област стручности која се може користити да понуди увид и услуге за одређену компанију.

Вијетнам званично Социјалистичке Републике Вијетнам, је најисточније земља у Индокини полуострва у југоисточној Азији. У 2011 Вијетнам је имао укупно 163 универзитета (укључујући више факултетима и институтима).

Najbolji Programi Izvršnih MBA studija Konsalting u Vijetnamu 2019

Pročitajte više Pročitajte manje

1 Results in Konsalting, Вијетнам

Ho Chi Minh City University of Technology

Извршни Мастер оф Бусинесс Администратион - Консалтинг Међународна (ЕМБА - МЦИ) је један од МБА програма свет пионира који пружају менаџмент консалтинг образовање. Тренут ... [+]

Извршни Мастер оф Бусинесс Администратион - Консалтинг Међународна (ЕМБА - МЦИ) је један од МБА програма свет пионирским који омогућавају менаџмент консалтинг и предузетничко образовање.

Тренутно, ЕМБА - МЦИ се нуди у Швајцарској, Индији и Вијетнаму, са додатним наравно понудио у Кини и Великој Британији, која доноси ЕМБА - МЦИ студентима могућности да развију међународни профил спровођењем дио својих студија у иностранству. ... [-]

Вијетнам Ho Chi Minh City
September 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom