Filter
EMBA
Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Uporedite 3 Programa Izvršnih MBA studija Međunarodno poslovanje

ЕМБА представља Извршни магистар за пословну администрацију, а дипломски је степен фокусиран на пословање. Типично, студенти који воде овај степен извршења имају виши ниво радног искуства у поређењу са студентима МБА.

Шта је ЕМБА у међународном пословању? Постдипломски степен обично покрива теме које се односе на пословање, као што су финансије, маркетинг и људски ресурси на међународном нивоу. Већина програма има за циљ да припреми студенте за каријеру у бизнису која се може спровести на глобалном нивоу. Студенти се могу упознати са глобалним трендовима пословања и стратегијама. Обично међународне пословне класе укључују математику и статистику за пословање, људско понашање у организацијама, мултинационалне тржишне стратегије, мултинационално корпоративно окружење и међународну трговину и конкурентност.

Студенти међународног пословања имају тенденцију да развијају напредне вештине у истраживачкој стратегији. Стечене интерперсоналне вештине могу оштри њихове способности да се повежу са људима различитих перспектива и различитим културама како у професионалном тако иу личном окружењу. Студенти могу чак постати вешти у умрежавању. Ово може помоћи да се повежу са појединцима који могу помоћи у унапређивању своје каријере, као и помоћи им да се повежу са новим пријатељима.

Школе и таксе могу много да варирају у зависности од школе коју одлучите да похађате. У многим случајевима, трошкови ЕМБА међународног пословног програма могу бити нешто већи од традиционалног МБА програма. Најбољи начин да знате шта очекивати је да контактирате универзитет у који желите да похађате.

ЕМБА у међународном бизнису може понудити студентима мноштво уносних могућности за запошљавање због свог широког обима. Дипломци могу бити квалификовани за многе каријере који захтевају међународну стручност. На пример, они могу постати међународни финансијери или аналитичари инвентара за предузећа која се баве увозом или извозом. Појединци који поседују ЕМБА у међународном бизнису могу наћи да су у великој потражњи у индустријама широм света попут науке и технологије, здравства, финансијских услуга или трговине и производње.

Студенти који желе да стекну ЕМБА у међународном бизнису могу одабрати студије на универзитетима широм света, било на колеџском универзитету или на мрежи. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više Pročitajte manje
Other options within this field of study:

3 Results in Međunarodno poslovanje

UOC Universitat Oberta de Catalunya

... [+]

EMBA programi Međunarodno poslovanje. [-]
Шпанија Spain Online
March 2019
Redovne studije
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
International Institute of Business, Business School (IIB)

Међународни МБА је програм двоструке дипломе са јединственим предлозима вредности у Украјини. Имплементира га украјинска пословна школа "Међународни институт за пословање ... [+]

За кога:

Менаџери С-нивоа и власници предузећа која послују у Украјини и иностранству.

Начин испоруке:

Модул учења (лицем у лице): 5 дана (једном месечно - од среде до недеље, 9:30 - 16:45).

Током интермодуларног времена: онлине часови и домаћи задаци.

Трајање програма:

Почетак - 20. новембар 2019

Завршетак - децембар 2021

Документи о завршетку програма:

Диплома Екецутиве МБА, коју издаје Пословна школа «Интернатионал Институте оф Бусинесс»... [-]

Украјина Kyiv
November 2019
Fleksibilno vreme
25 месеци
Комбинација Online и кампус студија
Pročitajte više na srpskom
Mantissa College

Међународни извршни менаџер за пословну администрацију (ИЕМБА) у сарадњи са Факултетом за менаџмент у Паризу (ПГСМ), Француска. Наша сарадња са Факултетом за менаџмент из ... [+]

Програм Бацкгроунд

Међународни извршни менаџер за пословну администрацију (ИЕМБА) у сарадњи са Факултетом за менаџмент у Паризу (ПГСМ), Француска. Наша сарадња са Факултетом за менаџмент из Париза, Француска (ПГСМ) даје вам додатни циљ квалификације са једног од 35 најбољих универзитета у Француској.

Сажетак програма

Име програма

Међународни извршни мастер за пословну администрацију (ИЕМБА)... [-]

Малезија Kuala Lumpur
Otvoren upis
Redovne studije
Fleksibilno vreme
13 - 15 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom