Filter
EMBA
Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Uporedite Programa Izvršnih MBA studija Menadžment javnih institucija

Када ученици одузму од свог образовања да проведу неколико година у одабраном пољу каријере, упис у ЕМБА програм може бити добра опција. Овакав програм заснован на знању стекли су се кроз искуство како би их учинили стручњацима у својој области.

Шта је ЕМБА у јавном менаџменту? То је програм који је обично дизајниран да помогне ученицима да премосте јаз између управљања и администрације, дајући им потребна средства за успјешне пословне лидере. Курсеви обично покривају теме као што су пословна стратегија и теорија менаџмента, а студенти могу научити како да имплементирају различите пословне праксе како би развили своје компаније. Циљ програма је обично да студентима дубље разумије како ефикасно вођење пословања на глобалном нивоу.

Ученици обично развијају многе вештине док су уписани у ЕМБА у програму за управљање јавном управом. Снажне комуникације и лидерске вештине могу помоћи ученицима да постану кључни играчи у пословном свету и чак могу довести до будућих промоција посла. Вештине решавања проблема могу имати користи од студената у свим областима живота.

Трошкови ЕМБА програма разликују се између универзитета. Иако различити програми могу трајати исте две године за завршетак, свака школа има своје школарине, а фактори као што је локација може драстично утицати на коначну цену за степен.

Ученици са јаком позадином у јавном менаџменту могу се квалификовати за бескрајан број послова у области пословања. Многи људи бирају да постану пословни менаџери или консултанти, док други воле да лансирају сопствене компаније и раде као извршни директор. Могу бити запослени као менаџери маркетинга и пословни аналитичари, или студенти могу изабрати да раде као пројектни менаџери. Студенти могу бити и квалификовани за каријере као руководиоци филијала.

Многе школе широм свијета препознају потребу студената за флексибилним распоредима. Да би задовољили овај захтев, универзитети нуде више класе на мрежи него икада раније. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više Pročitajte manje

1 Results in Menadžment javnih institucija

SMBS - University of Salzburg Business School

Студијски програм МБА за јавни менаџмент нуди напредну обуку за руководиоце у јавним областима која је изузетна и јединствена у земљама немачког говорног подручја. Акреди ... [+]

Међународни Екецутиве МБА - Јавни Менаџмент

Програм управљања јавним менаџментом

Студијски програм МБА за јавни менаџмент нуди напредну обуку за руководиоце у јавним областима која је изузетна и јединствена у земљама немачког говорног подручја. ФИБАА-акредитовани универзитетски курс се одржава на Универзитету у Салзбургу у сарадњи са одличним академицима из Немачке, Аустрије, Вашингтона и Брисела. Диплома "Магистар пословне администрације" се додељује по завршетку курса.... [-]

Аустрија Salzburg
October 2019
Fleksibilno vreme
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom