Filter
EMBA
Бахреин Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Tražite Programe Izvršnih MBA studija Poslovna administracija u Bahreinu 2019

Извршни МБА или ЕМБА, је дипломирани нивоу пословне степен. Извршни МБА програма је много као обичан МБА програма. Главна разлика је да извршни МБА програм је пре свега дизајниран да образује радне руководиоци, менаџери, предузетници и друге пословне лидере.

Студенти који наставе даље школовање након уласка универзитетско образовање често имају флексибилан начин живота у Бахреину. Универзитети такође имају различите врсте курсева који често одговара на потребе домаће и стране студенте. Земља 'а култура је веома једноставан олакшавајући страним студентима да комуницирају са грађанима.

Najbolji Programi Izvršnih MBA studija Poslovna administracija u Bahreinu 2019

Pročitajte više Pročitajte manje
Other options within this field of study:
Druge mogućnosti za program u Азија

1 Results in Poslovna administracija, Бахреин

University of Strathclyde Business School

Стратхцлиде Бусинесс Сцхоол (ДГС) има дугу и поносну историју као иновативни бизнис школа - и део водеће технолошког универзитета - са "корисном учењу" у њеном срцу. ДГС ... [+]

Стратхцлиде МБА је био доступан изван Велике Британије од 1988. године, са хиљадама МБА полазника већ дипломирали и још много тога тренутно студира у својој земљи.

Стратхцлиде МБА има много студијске путеве, али наглашавамо нашу 'један МБА "приступ. Извршни МБА учиш преко једног од наших међународних центара је управо исти програм као што би студирате у Глазгову, а академици који дају основне елементе програма у вашој земљи и достави МБА у Глазгову.... [-]

Бахреин Manama
August 2019
Fleksibilno vreme
24 месеци
Комбинација Online и кампус студија
Pročitajte više na srpskom