56 EMBA Programi u Poslovna administracija u Severna Amerika for 2024

EMBA Programi u Poslovna administracija u Severna Amerika for 2024Filter
    • Online USA

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    10 meseci

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Екецутиве МБА са Универзитета Карлоу омогућава студентима да стекну свој МБА за само 40 недеља онлајн учења. Састоји се од 10 свеобухватних курсева, програм припрема студенте да буду етички, ефикасни менаџери. Студенти пролазе кроз изазован и просветљујући рад на курсу са истом групом ученика, користећи персонализовану пажњу и искусне инструкторе. Остварите непосредан и вредан утицај на своју каријеру.

    • Mexico City, Мексико

    Fleksibilno vreme

    15 meseci

    Na kampusu

    Engleski

    ЕГАДЕ - ВП Цареи Екецутиве МБА дизајниран је тако да пружи значајно искуство извршног образовања оним глобалним лидерима који желе да убрзају своје путање до нивоа Ц-Суите.

    • Eltville, Немачка
    • Regensburg, Немачка
    • + 6 more

    Fleksibilno vreme

    15 meseci

    Na kampusu

    Engleski

    Екецутиве МБА ин Реал Естате Интернатионал је дизајниран да пружи професионалцима у области некретнина конкурентску предност у односу на друге тржишне играче, пружајући им алате за такмичење на међународном тржишту. Курс је намењен професионалцима у области некретнина који желе да обликују индустрију одрживо и да стекну боље разумевање финансирања некретнина и инвестиција, као и међународних тржишта, посебно тржишта САД, Велике Британије и Азије.

    • Louisville, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    18 meseci

    Blended, Učenje na daljinu, Na kampusu

    Engleski

    Степен извршног магистра пословне администрације (ЕМБА) је дизајниран за менаџере или супервизоре који тренутно раде на позицијама на којима су њихови образовни резултати директно повезани са њиховим професионалним искуствима. Наставни план и програм је дизајниран да опреми запослене професионалце са алатима за ефикасно управљање променом и растом у данашњем конкурентном глобалном окружењу.

    • Oshkosh, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    12 meseci

    Na kampusu

    Engleski

    Kao iskusan profesionalac, poslovne izazove gledate kao na mogućnosti rasta. Maksimizirajte svoj potencijal rasta ulaganjem u svoju budućnost pomoću MBA-izvršnog programa na UV Oshkosh. Okruženje za učenje kohorte pruža vam priliku da izgradite pouzdanu mrežu vršnjaka sa različitim pozadinama čiju stručnost ćete učiti subotom. Uzmite lekcije naučene u subotu i primenite ih u svoju organizaciju u ponedeljak. MBA-izvršni program sadrži ekskluzivnu međunarodnu studijsku turneju koja obuhvata dve zemlje i razne stipendije dostupne su studentima koji ispunjavaju uslove. MBA Izvršni program je strateški dizajniran, karakteriše pristup timske nastave, uparivanje poslovnih lidera sa iskusnim fakulteta za optimalno okruženje za učenje.

    • Los Angeles, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    2 godine

    Blended

    Engleski

    • Milan, Италија
    • Mumbai, Индија
    • + 6 more

    Fleksibilno vreme

    18 meseci

    Blended

    Engleski

    Ротман- SDA Bocconi Глобал Екецутиве МБА (Мастер пословне администрације) је модуларни програм који комбинује стручност и перспективе водеће европске и водеће северноамеричке пословне школе на трансформативном путу који се одржава у међународним пословним центрима. Као полазна платформа за будуће фазе каријере и интегрисана припрема за више руководеће улоге, ГЕМБА пружа високо персонализован фокус на развој лидерства и упознаје учеснике са глобалном мрежом изузетних менаџера, факултета, руководилаца и мисаоних лидера.

    • Rochester, Сједињене Америчке Државе

    Fleksibilno vreme

    17 meseci

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Онлине Екецутиве МБА је дизајниран за професионалце средњег до вишег нивоа који желе да усаврше своје пословне и лидерске способности како би побољшали своје перформансе, преузели веће одговорности и ефикасно се позиционирали за будуће могућности. Флексибилност онлине формата култивира сарадњу, али омогућава учење на даљину. На РИТ-у знамо да руководиоци желе више од једноставног преноса пословне и управљачке теорије и концепата. Они желе висок ниво ангажмана са факултетом, а посебно са својим вршњацима. Они желе прилику да разговарају, расправљају, такмиче се и сарађују са другим искусним менаџерима на стратешким и актуелним питањима и пројектима. Ово су основне карактеристике онлине Екецутиве МБА-а и оне које имају директну и непосредну примјењивост на њихов властити професионални развој.

    • Valbonne, Француска
    • Belo Horizonte, Бразил
    • + 6 more

    Fleksibilno vreme

    18 meseci

    Na kampusu

    Engleski

    Вештачка интелигенција представља значајан научни и технолошки напредак који може да генерише значајне пословне користи. У исто време, може се сматрати да велики подаци омогућавају компанијама да добију „селективне“ увиде: издвајање паметне стране података уз избегавање лажно негативне или лажно позитивне стране. Стога је кључно за пословне лидере да разумеју основне принципе вештачке интелигенције и науке о подацима како би објективно сарађивали у решавању конкретних проблема у пословању. Развијање критичког разумевања свих аспеката вештачке интелигенције и њених примена је од виталног значаја за разумевање начина на које се она може применити да би се утицало на промене у пословним функцијама, правним питањима и ланцима снабдевања које нису на штету друштвених потреба.

    • Norman, OK, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    15 meseci

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Дизајниран у вези са енергетским индустрије, ЕМБА у енергетици пружа светске класе МБА будућим лидерима енергије који се достављају, пре свега, на мрежи. Ово би могла бити најбоља инвестиција икада у својој каријери.

    • Hong Kong, Хонгконг
    • Hefei, Народна република Кина
    • + 4 more

    Fleksibilno vreme

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Овај ЕМБА (Кина), програм има за циљ да дају допринос за побољшање људског капитала Кине у ери глобализације. Овај ЕМБА програм је стратешки позициониран у западној Кини (Ксиан, Ченгду) са циљем да негује таленте менаџмент који активно учествују у развоју ...

    • USA Online, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    1 godina

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Извршни МБА / МСц ин Манагемент побољшава вештине управљања учесника и иновативних студијских тема откључавање нова знања који води развоју лидери на креативан начин да игра одређену улогу додатну вредност у оквиру својих организација.

    • Milwaukee, Сједињене Америчке Државе
    • Kohler, Сједињене Америчке Државе
    • + 1 more

    Fleksibilno vreme

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Мисија Екецутиве МБА је да се побољша ефикасност управљања струје од стране професионалаца комуникацију знања и вештина опште магистар пословне администрације са нагласком на глобалним питањима.

    • Salt Lake City, Сједињене Америчке Државе

    Fleksibilno vreme

    21 meseci

    Na kampusu

    Engleski

    Високог нивоа општег управљања програм дизајниран за искусне менаџере, Екецутиве МБА програм је кохорти програма, са свим учесницима узимајући исте курсеве током 21-месечног програма.

    • Cincinnati, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    19 meseci

    Na kampusu

    Engleski

    Ксавиерс Екецутиве МБА је иновативна алтернатива традиционалном, скраћено радно време МБА програма. Он нуди све напора од традиционалних МБА.