Filter
EMBA
Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Uporedite Programa Izvršnih MBA studija Računovodstvo

ЕМБА или Извршни магистар за пословну администрацију, је степен дизајниран за појединце који често већ имају 10 или више година радног искуства. Слично је МБА програму, али се може разликовати у његовом дизајну и испоруци. Обично, ЕМБА програми су дизајнирани да примају појединца који већ ради са пуним радним временом.

Шта је ЕМБА у рачуноводству? То је професионални дипломски програм који се фокусира на напредне пословне принципе са нагласком на рачуноводствене праксе. Већина студената ће развити напредну стручност у пословном и финансијском менаџменту. Они могу предузимати курсеве који унапређују њихово разумијевање финансија, капиталног буџета и управљања портфељима. Обично, студенти ће такође усвојити основне курсеве који се фокусирају на пословање, уз додатне часове који се више концентришу на рачуноводство. Курсеви рачуноводства на високом нивоу често укључују финансијско извештавање, пореске факторе у пословним одлукама, економију за бизнис, пословно право и маркетинг и стратегију.

Многи ЕМБА рачуноводствени програми имају за циљ да припремају студенте да буду лидери у својој индустрији. Често развијају способност да преузму ситуацију. Они такође обично добијају пореске вештине које су непроцењиве за послодавце и могу им помоћи у припреми сопствених годишњих пореза. Ученици такође често науче вештине управљања новцем.

Фактор доприноса приликом избора програма ЕМБА у програму рачуноводства често је трошак школарине, који се може разликовати од једне институције до друге. Студенти би требало да обрате пажњу на било који универзитет од интереса за детаљније информације о трошковима уписа.

Већина ЕМБА рачуноводствених програма фокусира се на припрему студената за менаџерске улоге у послу. Студенти се обично квалификују за позиције виших нивоа који укључују рад са новцем и финансијама. Типичне каријере за ЕМБА у рачуноводственим дипломама могу укључивати финансијског аналитичара, пореског менаџера, ревизора, аналитичара буџета, пореског консултанта, главног извршног директора или менаџера за развој пословања.

Многи ЕМБА у рачуноводственим програмима нуде структуре које омогућавају ученицима да раде пуно радно вријеме, а стекну диплому на мрежи. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više Pročitajte manje
Other options within this field of study:

1 Results in Računovodstvo

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Ова извршна мастер (ЕМБА) у рачуноводству и Финансијски програм студија менаџмент је идеалан за студенте који су радили непосредно после средње школе у ​​трајању од најма ... [+]

3 најбољих универзитета = 1 европски степен Сви студенти ће имати поред АБМС Диплома Заједнички Диплома са Универзитета у Даброва Горницза (ВСБ) и Тарас Шевченко Националног универзитета. 3 Топ европски универзитети = Најбоље Виртуелни / Удаљеност програм = 1 Врх Европска диплома Свитзерланд + ЕУ + Топ Ранкед 500

Адванце своју стручност у АБМС

Повежите се са ученицима и лидерима попут вас у програмима нашој онлине господара. Ићи ћеш колико ваш ум ће вас одвести као студент мастер на АБМС.... [-]

Швајцарска Zürich
Otvoren upis
Redovne studije
Fleksibilno vreme
12 месеци
Online студије
Pročitajte više na srpskom