Filter
EMBA
Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Uporedite 3 Programa Izvršnih MBA studija Studije Nauke o energiji

Извршни магистар за пословну администрацију је степен који пружа радним руководиоцима могућност да стекну даље образовање и специјализоване тренинге о вјештинама и активностима менаџерског типа. Фокусирајући се на курсеве и пројекте који подстичу стратешко размишљање вишег нивоа, овај степен може да оштри вештине будућности или настави успех у извршној функцији.

Шта је ЕМБА у енергетским студијама? Типично циљање запослених који тренутно раде у јавној организацији или другом послодавцу који се фокусира на очување и коришћење енергије, главни циљ ЕМБА у енергетским студијама јесте да обуче студенте да имплементирају енергетски план. Овај програм ће фино подесити вјештине ученика и постојеће знање презентујући енергетске изазове и рјешавање тренутних стратегија и трендова како би превазишли те изазове.

Студенти који заврше ЕМБА у програму енергетских студија могу очекивати да уче вештине решавања проблема док покушавају да реше изазове у управљању енергијом. Штавише, они могу такође искористити користи умрежавања са истомишљеним појединцима и такође научити да ефикасно раде у групном окружењу.

Овај степен може варирати у трошковима, зависно од тога на коју институцију се похађа. Генерално гледано, с обзиром на то да је типичан студент запослен са пуним радним временом, програм ће вероватно трајати двије године.

Када студент стекне свој ЕМБА у енергетским студијама, он или она може бити главни кандидат за руководеће или извршне послове који се односе на смањење отпада, енергетску ефикасност или очување воде. Пошто постоје различите финансијске компоненте, појединац може сигурно да укључи и такве вјештине како би сте добили специјализацију у области који користе ове вештине. Ово узбудљиво поље је прошло кроз промене током година и мора се наставити да се развија, тако да специјалисти могу бити на потражњи.

ЕМБА у програмима енергетских студија може се наћи у разним институцијама и универзитетима. Без обзира да ли гледате локално, онлине или тражите да присуствујете програму у другом граду, можете очекивати да ћете фино подесити своје вјештине и надградити своју специјалност. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

 

Pročitajte više Pročitajte manje
Druge opcije u ovom studijskom području:

3 Rezultati u Studije Nauke o energiji

Michael F. Price College of Business, University of Oklahoma

Дизајниран у вези са енергетским индустрије, ЕМБА у енергетици пружа светске класе МБА будућим лидерима енергије који се достављају, пре свега, на мрежи. Ово би могла бит ... [+]

Сва енергија, само енергија: 15 месеци, пре свега, на мрежи МБА програма

Током последњих 100 година, Университи оф Оклахома је заузимала значајно место, образује студенте за каријеру у индустрији за управљање енергијом, посебно у управљању нафте и гаса. Од великих нафтних компанија у независним широм Сједињених Држава, можете наћи ОУ дипломцима на сваком нивоу ових организација, укључујући и многе на извршном нивоу. Оу је географска локација налази на раскрсници главних цевовода и само неколико миља низ пут од лидера у усмереном бушења, што Универзитету у Оклахоми у јединственој позицији да понуди МБА у управљању нафте и гаса.... [-]

Сједињене Америчке Државе Norman
September 2019
Redovne studije
15 месеци
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Kazakh British Technical University (KBTU)

- ... [+]

- -

[-]
Казахстан Almaty
September 2019
Redovne studije
15 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
German Business School

Главни поље наше ЕМБА управљања енергијом обраћа запосленима који раде у јавним организацијама или (енергетски интензивна производња) компаније са специјализације у управ ... [+]

ЕМБА у енергетски менаџмент

ГБС МБА (Мастер оф Бусинесс Администратион) Програм има за циљ корпоративне руководиоце, тренутне и будуће менаџере, омогућавајући им да добију ову престижну степен све док држите своје постојеће пуним радним временом.

ЕМБА програм се фокусира на побољшању стратешко размишљање управљања учесника који ће им омогућити да изврши критичку анализу било којој пословној ситуацији и да примени разне менаџерске теорије за решавање пословних проблема. Још један кључни аспект програма је развој лидерских и вештина комуникације и изградњу професионалних мрежа кроз тимских активности за изградњу и рад у групи. Поред тога, учесници уче да користе неопходне алате за пословна истраживања и на крају програма може да интегрише и примени примљени знање да својој области специјализованост.... [-]

Тунис Tunis
September 2019
Fleksibilno vreme
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom