Filter
Fleksibilno vreme
Хонгконг Tip studija: Svi

Pronađite o Najboljim MBA sa fleksibilnim vremenom pohađanja predavanja u Hong Kongu 2019

програми МБА парт тиме су намењене студентима који нису у могућности да присуствују универзитетски пуно радно време. Ова врста степена може да помогне ученицима да науче много о пословној администрацији, теорије и управљање, што га чини савршеним допуна дипломирао је.

Мајстор оф Бусинесс Администратион или МБА је две године степен дипломирани ниво који појединци могу наставити након стицања диплому. Зарађују МБА могу помоћи дипломаца стећи важна знања, вештине и искуство морају да започну каријеру у корпоративном свету.

 

Хонг Конгу, на јужној обали Кине, земља је једна од две специјалне административне регије у Републици Кини. Хонгконг 'с високог образовања налази се у структури Енглеске, као и међународним системима. Пројектом управља земљи 'с школство.

Počnite danas Najbolji MBA sa fleksibilnim vremenom pohađanja predavanja u Hong Kongu 2019

Pročitajte više Pročitajte manje

Rezultati

Institute of Professional and Executive Management

Стратхцлиде МБА у Хонг Конгу, руководи Институт за професионалне и менаџменту (Ипем), има флексибилан стил испоруке уградјује скраћено радно време и отворене елементе уче ... [+]

Стратхцлиде МБА Хонг Конг

Стратхцлиде МБА у Хонг Конгу, руководи Институт за стручно и извршни менаџмент (Ипем), има флексибилан стил испоруке укључивања скраћеним радним временом и отворених елемената учења у 180 кредитном формату а. Студенти могу да остану у својим пословима и да им цео ток за само две године. То чини наш програм одржив алтернативни како за вас, појединац, и за вашу компанију.... [-]

Хонгконг Hong Kong
September 2019
Fleksibilno vreme
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom