93 MBA Programi u Studije Menadžmenta u Сједињене Америчке Државе for 2024

MBA Programi u Studije Menadžmenta u Сједињене Америчке Државе for 2024Filter
    • San Antonio, Сједињене Америчке Државе

    Fleksibilno vreme

    2 godine

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Онлине МБА на Универзитету Госпа од језерског универзитета нуди ригорозан наставни план и програм који укључује личну пажњу нашег факултета, подучавање о практичној примени пословне теорије и стратегије и прогресивни приступ који предвиђа тренутне и будуће потребе. Акредитован од стране АЦБСП-а, овај онлине програм намијењен је за запослене студенте који желе наставити испуњавати своје професионалне и особне обавезе. Изаберите једну од две специјализације из менаџмента и менаџмента у здравству.

    • Charlotte, Сједињене Америчке Државе

    Fleksibilno vreme

    2 godine

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Куеенс Университи оф Цхарлотте је високо рангирани, ААЦСБ акредитирани флексибилни МБА, који вас потиче на дубинско разумијевање основних пословних концепата, тако да можете замислити, планирати и имплементирати иницијативе у свим аспектима пословања. Бирајте између концентрација у финансијама, управљању здравством, руковођењу и промјенама, те извршним тренирањем тако да можете наставити промоцију, промијенити каријеру или покренути властити посао.

    • Rock Hill, Сједињене Америчке Државе

    Fleksibilno vreme

    2 godine

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Интернетски програм Мастер оф Бусинесс Администратион (МБА) Универзитета Винтхроп са концентрацијом у Стратешком лидерству учи вјештине које студенти требају да постану руководиоци на извршном нивоу путем курсева у области лидерства, глобалне конкурентности и управљања људским ресурсима. Дипломанти су спремни напредовати у каријери и одлицно се руководити или руководити.

    • Online USA

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    2 godine

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Онлине Мастер оф Бусинесс Администратион ин Леадерсхип анд Манагемент са Универзитета Царлов даје студентима крајњу флексибилност док се припремају да буду ефикасни и етички менаџери. Свеобухватни курсеви су дизајнирани за запослене професионалце који желе персонализована упутства од искусних стручњака. Дипломирајте у року од две године и постаните лидер са траженим вештинама.

    • Online USA

    Fleksibilno vreme

    2 godine

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Уроните у стратегије и теме које ће вам помоћи да успете као врхунски професионалац за продају заснован на подацима. Дипломци су спремни да воде тимове који имају задатак да продају широк спектар производа и услуга, управљају различитим налозима и саопштавају вредност клијентима и купцима.

    • Livingston, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    1 godina

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Интернет мастер за пословну администрацију Универзитета у Западној Алабами припремиће вас за напредовање у каријери усавршавањем својих вештина у широком спектру основних пословних тема. Са неколико концентрација програма, дипломираћете са специјализованом обуком у области која одговара вашим циљевима у каријери.

    • Petaluma, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    18 meseci

    Blended, Učenje na daljinu

    Engleski

    МБА ин Цреативе Ентерприсе дизајнирана је тако да омогући матурантима који су добро образовани за основне пословне функције као што су менаџмент, маркетинг, финансије, операције и стратегије. Наставни програм Меридиан МБА кроз три курса проводи три димензије: 1) трансформативну иновацију, 2) пословање као средство за обнављање заједништва и 3) предузетништво које је генеративно, а не екстрактивно.

    • London, Уједињено Краљевство
    • Boston, Сједињене Америчке Државе
    • + 1 more

    Fleksibilno vreme

    26 meseci

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Постаните део светске групе професионалаца који желе да напредују од куће. Довели смо наш најбоље рангирани МБА онлајн да бисмо студентима који су глобално оријентисани пружили импресивно искуство учења кроз рад које нуди врхунску флексибилност.

    • Fort Lauderdale, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    18 meseci

    Učenje na daljinu, Na kampusu

    Engleski

    Све док се роба производи на једном месту, а купци на другом, увек ће постојати потражња за талентима у ланцу снабдевања – посебно пошто глобализација постаје стандардна пракса за скоро сваку индустрију. Важност ове дисциплине за крајњи резултат је разлог зашто су многи руководиоци у ланцу снабдевања саставни учесници у тимовима вишег менаџмента и одбора. Овај СТЕМ МБА МБА у менаџменту ланца снабдевања и оперативним системима покрива стратегију и извођење обезбеђивања ефикасног, профитабилног кретања и складиштења робе, од места порекла до потрошње, укључујући домаће и међународне изворе. Упарићете ово специјализовано знање са напредним пословним основама стеченим у вашем основном МБА наставном плану и програму. Ваша завршена диплома вам даје снагу да кренете у старт – спремни да дате информисан и вредан допринос управљању ланцем снабдевања ваше организације и процесима доношења одлука.

    • Fayette, Сједињене Америчке Државе
    • Hong Kong, Хонгконг

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    МБА је наставни план и програм који омогућава студентима перспективу лидерства, функционалне интеграције одељења, етичког управљања и процене ризика. Програм пружа могућност ученицима да испитују етичка и менаџерска питања у поштованом образовном окружењу које подржава цјеложивотно учење.

    • South Orange, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    5 godine

    Na kampusu

    Engleski

    • Rutherford, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    20 meseci

    Blended

    Engleski

    Felician University Мастер оф Бусинесс Администратион ин Инноватион анд Ентрепренеуриал Леадерсхип је осмишљен тако да студентима пружи не само знање о пословном садржају, већ и лидерске вештине за 21. век, што резултира способношћу да доносе боље пословне одлуке и раде са различитим тимовима како би постигли резултате .

    • Hammond, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    1 godina

    Učenje na daljinu

    Engleski

    MiTech MBA je 100% online MBA program sa tehnološkim fokusom (Upravljanje informacijama i tehnologijom - MiTech). Učenici će razumeti kako tehnologija utiče na upravljačko donošenje odluka, poput strateškog planiranja i alokacije resursa. Diplomci će biti bolje pripremljeni za donošenje menadžerskih odluka koje se razvijaju kako se tehnologija razvija.

    • Davie, Сједињене Америчке Државе

    Fleksibilno vreme

    18 meseci

    Učenje na daljinu

    Španski

    Магистар пословне администрације са концентрацијом у пројектном менаџменту пружа вам најкорисније алате за управљање пројектима и за водеће радне тимове. Улога пројектног менаџера и управљање овим пословним активностима кроз програме и пројекте добијају релевантну улогу за постизање пословног успеха и омогућавају суочавање са сталним променама у глобалном окружењу.

    • Campbellsville, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    2 godine

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Стекните лидерске способности за усавршавање великих процеса производње и дистрибуције путем онлине МБА Универзитета Цампбеллсвилле у концентрацији управљања ланцем снабдевања и логистике. За само две године научићете стратегије од стручњака у овој области да примењују флексибилне, квалитетне, поуздане, исплативе и еколошки одрживе мере како би помогле предузећима да испуне своје циљеве. Сазнајте више о програму данас.