413 MBA Programi u Studije Menadžmenta 2024

MBA Programi u Studije Menadžmenta 2024Filter
    • San Antonio, Сједињене Америчке Државе

    Fleksibilno vreme

    2 godine

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Онлине МБА на Универзитету Госпа од језерског универзитета нуди ригорозан наставни план и програм који укључује личну пажњу нашег факултета, подучавање о практичној примени пословне теорије и стратегије и прогресивни приступ који предвиђа тренутне и будуће потребе. Акредитован од стране АЦБСП-а, овај онлине програм намијењен је за запослене студенте који желе наставити испуњавати своје професионалне и особне обавезе. Изаберите једну од две специјализације из менаџмента и менаџмента у здравству.

    • Charlotte, Сједињене Америчке Државе

    Fleksibilno vreme

    2 godine

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Куеенс Университи оф Цхарлотте је високо рангирани, ААЦСБ акредитирани флексибилни МБА, који вас потиче на дубинско разумијевање основних пословних концепата, тако да можете замислити, планирати и имплементирати иницијативе у свим аспектима пословања. Бирајте између концентрација у финансијама, управљању здравством, руковођењу и промјенама, те извршним тренирањем тако да можете наставити промоцију, промијенити каријеру или покренути властити посао.

    • Berlin, Немачка

    Redovne studije

    18 meseci

    Blended, Na kampusu

    Engleski

    Овај програм ће вам пружити значајно искуство у раду са софтвером Салесфорце, научити вас вештинама специфичним за софтвер и омогућити вам да стекнете темељно разумевање како можете да користите Салесфорце. Такође ћете научити како да побољшате и оптимизујете своју маркетиншку стратегију, стратегију продаје и процес задржавања купаца да бисте идентификовали нове могућности за привлачење купаца.

    • Rock Hill, Сједињене Америчке Државе

    Fleksibilno vreme

    2 godine

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Интернетски програм Мастер оф Бусинесс Администратион (МБА) Универзитета Винтхроп са концентрацијом у Стратешком лидерству учи вјештине које студенти требају да постану руководиоци на извршном нивоу путем курсева у области лидерства, глобалне конкурентности и управљања људским ресурсима. Дипломанти су спремни напредовати у каријери и одлицно се руководити или руководити.

    • Online USA

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    2 godine

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Онлине Мастер оф Бусинесс Администратион ин Леадерсхип анд Манагемент са Универзитета Царлов даје студентима крајњу флексибилност док се припремају да буду ефикасни и етички менаџери. Свеобухватни курсеви су дизајнирани за запослене професионалце који желе персонализована упутства од искусних стручњака. Дипломирајте у року од две године и постаните лидер са траженим вештинама.

    • Online

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    18 meseci

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Као што су недавни глобални поремећаји у ланцима снабдевања јасно показали, наш све глобализованији свет чини посао менаџера ланаца снабдевања знатно сложенијим – и знатно виталнијим. Усавршите своје менаџерске и административне вештине и упарите их са јаким разумевањем глобалне логистике са МБА у менаџменту ланца снабдевања

    • Online USA

    Fleksibilno vreme

    2 godine

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Уроните у стратегије и теме које ће вам помоћи да успете као врхунски професионалац за продају заснован на подацима. Дипломци су спремни да воде тимове који имају задатак да продају широк спектар производа и услуга, управљају различитим налозима и саопштавају вредност клијентима и купцима.

    • Livingston, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    1 godina

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Интернет мастер за пословну администрацију Универзитета у Западној Алабами припремиће вас за напредовање у каријери усавршавањем својих вештина у широком спектру основних пословних тема. Са неколико концентрација програма, дипломираћете са специјализованом обуком у области која одговара вашим циљевима у каријери.

    • City of Carlisle, Уједињено Краљевство

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    1 godina

    Učenje na daljinu

    Engleski

    У свету који се мења, лидерство је способност утицаја на групу према циљевима и вредностима који су одрживи и садрже визију за будућност. Дизајниран за сутрашњег лидера, МБА из области лидерства и одрживости ствара препознатљиве менаџере са јединственом шансом за каријеру усмерену на лидерство.

    • Villingen-Schwenningen, Немачка

    Redovne studije

    3 semestra

    Na kampusu

    Engleski

    ХФУ МБА је дизајниран за професионалце заинтересоване да науче како да управљају пословањем на глобалним тржиштима. Нудимо врхунски наставни план и програм који предаје у потпуности на енглеском од стране динамичног и међународно искусног факултета.

    • Rennes, Француска

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Мастер из међународног менаџмента који је у септембру 2008. покренула Висока школа менаџмента Универзитета у Рену1 ( IGR-IAE Rennes ) посебно је намењен студентима који говоре енглески и имају четворогодишњу диплому економије или менаџмента, као и дипломце са искуством осим менаџмента (инжењеринг, хемија, здравство, хуманистичке и друштвене науке).

    • Online Spain

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    12 meseci

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Брзина глобалних иновација и брзи развој технологије трансформишу традиционални пословни модел и приступ компанија тржишту, пословању и управљању. У овом сценарију структура предузећа ће бити прочишћена заједно са улогом менаџера и професионалаца који морају да поседују тврде и меке вештине да би успели у глобалном пословном окружењу. Магистар наука из глобалне пословне администрације је свеобухватан програм који пружа глобалну перспективу утицаја дигиталних технологија на развој компанија, њихов раст и успех, као и знања, вештине и професионалну праксу за рад у данашњем дигиталном свету. Програм је посебно дизајниран за постдипломске студенте и професионалце који желе да стекну глобалну перспективу пословања и широко разумевање како се користе технологије за побољшање традиционалних структура и стварање нових организационих модела. Кроз мултидисциплинарни курикулум који покрива међународно пословање, глобалне финансије, дигиталну трансформацију и лидерство, мастер пружа вештине за примену напредних пословних стратегија у глобалном контексту, узимајући у обзир ризике повезане са политичким, социјалним и еколошким поставкама. Користећи најновије методологије поучавања попут анализе ситуације, студија случаја и симулација, Мастер омогућава студентима да развију практично знање, критичко размишљање и иновативне вештине решавања проблема.

    • Geneva, Швајцарска

    Redovne studije

    18 meseci

    Na kampusu

    Engleski

    Ovaj majstor je dizajniran za profesionalce zainteresovane za produbljivanje i širenje svog znanja u međunarodnom menadžmentu, pružajući globalnu perspektivu društvene odgovornosti, strategije i rešavanja problema. Pripremamo studente da postanu uspešni u okruženju koje se stalno menja, nudeći alate za rast i razvoj u međunarodnom poslovnom svetu.

    • Jyväskylä, Финска

    Fleksibilno vreme

    18 meseci

    Blended

    Engleski

    Studija magistra u Finskoj! Glavni fokus ovog programa je da vam omogući razvijanje profesionalnih veština, inoviranje novih ideja, rešavanje složenih poslovnih problema i istraživanje novih poslovnih prilika. Naš program je za one koji, nakon što su iskusili višestruke aspekte poslovnog sveta, žele da svoje karijere unaprede i unaprede svoju kompetenciju.

    • Berlin, Немачка
    • Dubai, Уједињени Арапски Емирати

    Redovne studije

    3 semestra

    Na kampusu

    Engleski

    МБА са специјализованим модулима за управљање продајом не само да вас учи ефикасним продајним стратегијама већ вам такође омогућава да развијете, процените и примените изванредне концепте продаје. Овај дипломски програм свеобухватно покрива све аспекте који су кључни за успешну продају.