Filter
MBA
Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Uporedite 4 MBA programa Studije ekonomije održivosti

МБА је постдипломски степен додељен студентима који заврше своје постдипломске студије из области управљања пословањем и администрације. Традиционално, програми Мастер оф Бусинесс Администратион су осмишљени да оспособљавају појединце са квалификацијама које се налазе у пословним лидерима широм света.

Многи појединци желе да знају, шта је МБА у одрживим економским студијама? Због тренутног стања глобалне економије и окружења, све више организација тражи начине да смањи њихов утицај на животну средину, док још увијек задржава трошкове. Овај програм је дизајниран тако да научи ученике како то раде, дајући им потребна средства за истраживање и борбу против животне средине и стварање нових предузетничких прилика када се појаве нова питања. Током својих студија, студенти могу научити да схватају и анализирају сложена питања везана за животну средину и развију разумевање како краткорочне и дугорочне промјене могу утицати на будућност планете и глобалну економију и оно што је потребно да би се водио успешан, еколошка организација.

Појединци који имају диплому одрживих економских студија обично имају јак морални карактер, урођени алтруизам и завидан пословни савет. Прве две особине могу их добро послужити у свим аспектима живота, а пословно здравље може помоћи у остваривању успјеха у било којој области.

Трошкови постдипломске дипломе варирају знатно. Када појединац одабере да иде у школу, колико је трајања програма и да ли се курсеви нуде онлајн или у учионици може утицати на укупне трошкове школарине.

Због тога што све више и више предузећа посвећује смањењу емисије угљеника, појединци са постдипломском студијом одрживих економских студија имају прилику да истраже многе узбудљиве каријере у више области. Дипломци могу пронаћи успех у правном, енергетском, финансијском, владинском или туристичком и угоститељском сектору. Они могу имати звање послова као што су менаџер операција, енергетски саветник или трошкови аналитичар.

Онлине курсеви нуде флексибилност за појединце са већ напорним распоредом. Да бисте пронашли школу у близини, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору тако што ћете попунити образац олова.

Pročitajte više Pročitajte manje
Druge opcije u ovom studijskom području:

4 Rezultati u Studije ekonomije održivosti

ESLSCA Business School

На крају обуке, студенти и полазници, будући специјализовани стручни руководиоци обучени за добре праксе одрживости и овладавања изазовима одрживог развоја / СДГ - ЦСР, о ... [+]

Циљеви и користи програма

На крају обуке, студенти и приправници, будући стручни руководиоци обучени за добре праксе одрживости и савладавање изазова одрживог развоја / СДГ - ЦСР за оптимизацију трансформације, прилагођавања и перформанси организација, ће моћи:

Разумијевање контекста настанка ДОП-а и Одрживог развоја / СДГ / Паришког климатског споразума, циљеви које ови модели имају, постојеће везе између њих, као и начин на који утичу на модерно управљање капиталистичким предузећима и организацијама уопштеОвладати добрим праксама које се очекују од организација у смислу ДОП-а - Одрживи развој (СД)Одговарајући алати за доношење одлука за операционализацију ЦСР-СД: мастер евалуација и дијагностички алати, развој препорука и акционих планова, вођење и пилот промјена, евалуација мониторинга кораке из релевантних индикатораБоље разумевање користи за компаније, организације и територије за посвећеност ЦСР - СД; сензибилизирати актере за питања одрживог развоја, развити увјерљиву комуникацијску стратегију и унаприједити приступ организацијамаСпровести политике и стратегије за заштиту животне средине и одрживог развоја у погледу значајних питања у секторима или земљамаПреузимају и управљају иновативним пројектима у области животне средине и одрживог развојаУспоставити и надгледати системе управљања који се могу сертификовати или се не сертификују и који имају за циљ специфичне циљеве као што су: руководство одговорно за активност догађаја; одговорно управљање набавком или интеграција питања СД / ЦСР у процес набавке; управљање ризиком; управљање енергијом; управљање сигурношћу хране; управљање квалитетом; управљање здрављем и безбедношћу на раду; управљање животном средином... [-]
Француска Paris
October 2019
Fleksibilno vreme
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Kazakh British Technical University (KBTU)

- ... [+]

-

[-]
Казахстан Almaty
September 2019
Redovne studije
15 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Robert Kennedy College

МБА у финансија и одрживост квалификација даје свеобухватан увод у области одрживог финансирања са анализом социјалних, етичких и управљања димензија различитих сектора ф ... [+]

МБА у финансија и одрживост квалификација даје свеобухватан увод у области одрживог финансирања са анализом социјалних, етичких и управљања димензија различитих сектора финансијских услуга, а процењује сродне иницијативе из приватних и јавних давања перспективе.

МБА програма велику корист од интернационалног изведен из регрутују студенте из целог света, а ослањајући се на тутора квалификованих у својој области.... [-]

Швајцарска Zürich Switzerland Online Уједињено Краљевство City of Carlisle  + 1 Više
Otvoren upis
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 4 године
Комбинација Online и кампус студија
Pročitajte više na srpskom
Business School Lausanne

ЕМБА у области одрживог бизниса је јединствени програм у Швајцарској који комбинује МБА образовање са дубоким роњењем у одрживости пословања. ... [+]

Преглед програма

Е / МБА у одрживом пословању је јединствени програм у Швајцарској који комбинира Е / МБА образовање са дубоким увођењем у одрживост пословања. Идеалан је за учеснике и професионалце који желе да надограде своје постојеће искуство како би остварили прави утицај на пословање.

Овај програм спаја два програма у један, Е / МБА и Диплома у одрживом пословању, резултирајући холистичким искуством учења које ће трансформисати начин на који дефинишете посао и себе у вођењу промена и иновација за бољи свет. Практично ћете полагати све темељне курсеве из Е / МБА програма и наставити са специјализацијом у одрживости. Резултат је програм који вас обликује у самосвјесног, образованог и одрживог пословног практичара.... [-]

Швајцарска Lausanne
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom