Pročitajte zvanični opis

Универзитетски

Универсидад Сан Јорге, које се налази у Виллануева де Галлего на периферији града Сарагосе, настала је 2005. године и део је Групо Сан Валеро, васпитној групи створио Фундацион Сан Валеро, а епархијског рада непрофитних преко 60 година искуства на различитим нивоима и модалитетима у оквиру формалног образовања и обуке.

Мисија свих институција које су део Групо Сан Валеро је да допринесе одрживом развоју друштва кроз свеобухватно образовање на основу хришћанским вредностима које омогућавају људима да се носе са професионалним изазовима у складу са потребама окружења. Данас Универзитет Сан Хорхе има више од 2.000 ученика у службеним додипломски степени, магистарске и докторске, распоређених у пет центара: Факултет здравствених наука, школа комуникације Архитектонског факултета, Политехничке школе и школе Влада и лидерство.

Настава модел Универзитета у Сан Јорге се заснива на шест стубова:

Саставни формирање особа присутна у наставном плану и програму сваког степена (Нацрт особа професионално пројекта). Струке на услузи другима кроз наставне интеграцију услуга учења и промовише учешће студената у волонтерског програма. Лични пажња студентима из посвећености наставника да постигну добре резултате у имплементацији плана акције туторијала. Настава иновације и интеграцију технологије у циљу унапређења учења ученика. Интернационализација образовних програма са циљем припреме ученика за све међународне и глобализованом тржишту рада. Приближавању са индустријском и пословног сектора, подстицање учешћа стручњака у развоју наставе, спровођење пројеката на стварног степена и Мастер у сарадњи са компанијама и институцијама.

Универзитет кампус Виллануева де Галлего има капацитете и ресурсе последње генерације и спортски кампус где Студенти могу да вежбају различите спортове.

Programi se održavaju na:
енглески језик
шпански

Ova škola takođe nudi:

Jednogodišnji MBA

San Jorge University / Fundacion Universidad San Jorge

Мастер ин Бусинесс Администратион (МБА) степена је фокусиран на интегралног развоја особе у троструком димензији: вештине управљања, аналитичке способности и друштвене св ... [+]

Мастер ин Бусинесс Администратион (МБА) степена је фокусиран на интегралног развоја особе у троструком димензији: вештине управљања, аналитичке способности и друштвене свести о организацијама у којима раде.

У МБА подстичемо развој менаџерских вештина и од виталног значаја за одлучивање, менаџер тима и постизање циљева.

Такође смо истражује аналитичке способности које студенти треба да развијају у различитим областима организације: финансије, маркетинг, логистика, људски ресурси, и иновација. Са многим случајевима да студирају, и великог значаја тимског рада, можемо продубити знање неопходно за обављање одговарајуће управљање у предузећима, успостављање све време код ученика критичко размишљање, изазивајући друге облике деловања преиспита знам и проценити све кључне области.... [-]

Шпанија Zaragoza
October 2019
Redovne studije
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom