Pročitajte zvanični opis

Пословно образовање на раскрсници предузетништва и менаџмента

Фландрија пословна школаОснована 1977. године, био је до сада независне институције. То нам омогућава, у потпуној слободи, личној обуке и провокативни концепата за развој кројач своје студенте. Поносни смо што смо близу нашим пословним партнерима и да су у могућности да флексибилно одговори на њихове потребе, чак и ако ту промену.

У 2013. Фландрија пословна школа је близак партнер - пејзаж са КУ Леувен. Тако, СЗС-кампус послови сада потпуно интегрисан у суседни КУ Леувен кампусу у Корте Ниеувстраат. Блиска сарадња са Универзитетом нуди нашим студентима прилику да уживају уз близини водеће истраживачке институције са светом - широке мреже и богатство стручности у готово свим областима. Они могу користити библиотеку у кампусу, истраживачким базама података, компјутерских класе и других стате-оф-тхе-арт универзитет рачунарских ресурса. Ми би ово партнерство су срећни у нашем лого и корпоративни идентитет.

Додатно ФБС такође интернационално оријентисана; док радимо са Келлогг Сцхоол оф Манагемент (Цхицаго) и Индијског института за менаџмент Калкути (ИИМЦ).

Фландрија пословна школа ће, из нашег фокуса на предузетништву, мјесто отворену дебату о стратегији, управљање и иновација као кључева друштвеног напретка.

Као пословне школе нудимо нашим студентима образовање које се заснива на комбинацији високог квалитета научно-истраживачки рад и призната најбољих пракси, препоручујемо личну иницијативу и критичко размишљање у култури консултација, сарадње, солидарности и слободе. Зато СЗС је веома интердисциплинарне и мултидисциплинарне оријентисан и ми активно радимо са партнерима у земљи и иностранству.

СЗС залаже за активно учешће у друштвеном и економском расправе, и на развој друштва знања.

мисија

Предузетници вођена и дозвољавају пословне лидере.

визија

Предузећа и предузетници су витални део нашег економског ткива. Фландрија Пословна школа жели да их подржи активно.

На ФБС видимо чињеницу као изазов за стварање вредности за оба партнера и наших ученика.

Верујемо да је темељно пословно-(или менаџмент) тренинг са нагласком на практичном димензији предузетништва може да направи разлику - отуда: Бусинесс образовање на раскрсници предузетништва и менаџмента. Такође је разлог зашто смо у нашим програмима комбинују знања и вештине из конвенционалних пословних курсева са предметима који наши студенти - прави - скоро све самих предузетника.

Код нас долазе са дипломом, предузетнички став и план!

vrednosti

  • Изврсности у свему што радимо
  • Укључивање учесника и њиховом случају
  • Међународна поље сарадње
Programi se održavaju na:
холандски

Ova škola takođe nudi:

EMBA

Flanders Business School

Фландрија пословна школа види предузетништво и иновације као један од главних кључева друштвеног напретка, иако дајемо широко тумачење речи "подухвата". По нашем мишљењу, ... [+]

МБА фокусирани на предузетништво

Фландрија пословна школа види предузетништво и иновације као један од главних кључева друштвеног напретка, иако дајемо широко тумачење речи "подухвата". По нашем мишљењу, односно предузетништво много више него само покретање новог подухвата. Ово укључује, на пример. такође стварају нове активности у оквиру постојећих организација (корпоративно предузетништво или унутрашње предузетништво).... [-]

Белгија Antwerp
September 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom