Pročitajte zvanični opis

ефбл-300к201а

Универзитет у Бањој Луци је основана 7. новембра 1975. године и данас, после 39 година, Универзитет у Бањој Луци има 16 факултета са 52 лиценцираних студијских програма.

Болоњски процес је почео на свим студијским програмима и званично у 2006/2007 академској години, иако неки факултети почели са болоњском реформом чак и раније. Три циклуса студија систем уведен је бацхелор, мастер и докторске студије, као и ЕЦТС систем вредновања предмета и укупног оптерећења студента.

Већина факултета Универзитета у Бањој Луци, као и универзитетских резиденције, има много објеката као што су ресторани, рекреативних центара, рачунарских центара, студентским клубовима и цаффетериас које се налазе у два кампуса, који се налазе у близини најлепшу реку у земља - Врбас - а минута ходом од центра града.

Универзитет у Бањој Луци има много, различите величине и облика амфитеатрима, учионицама, читаоница и библиотека, лабораторија и рачунарских просторија.

Економски факултет Универзитета у Бањој Луци је модерна, развијена, прогресивна и отворен факултет, што представља окосницу економског развоја Републике Српске.

У фебруару 2014. године на Економском факултету Универзитета у Бањој Луци, обележио је 39. годишњицу свог постојања и рада.

ефбл2-200к300а

Економски факултет Универзитета у Бањој Луци, је високошколска установа чија је основна делатност је научно наставног и научног истраживања, и данас смо поносни са следећим достигнућима и вредностима:

  • Традиција и модерност.
  • Модеран наставни план и програм, као и наставне методе и процене студентског, по узору на најбоље образовних институција овог типа у Европи и свету (Економски факултет у Бањој Луци је пионир спровођењу одредаба Болоњске декларације у РС и БиХ) .
  • Предавачи су истакнути стручњаци из области које предају, и успешни привредници - тако да имамо јединствену једињење науке и праксе.
  • Велики простор капацитет од преко 4,000м2, што омогућава погодан и континуирано спровођење наставе и ваннаставних активности.
  • Факултет нема архитектонских баријера, а са панорамским лифтом омогућава студентима са инвалидитетом да имају приступ амфитеатара и учионицама.
  • Висок ниво техничке опреме (рачунарске учионице са новим рачунарима, пројектори, лаптоп рачунара, скенера, интернет конекција, итд).
  • Могућност одласка у иностранство за разне семинаре, тренинге, итд преко Студентске уније на Економском факултету, АИЕСЕЦ, или неке од организација које имамо сарадњу.

Циљеви Факултета су:

  1. Континуирано учинак модерног наставног процеса, усклађен са захтевима индустрије и у складу са свим одредбама Болоњског процеса.
  2. Увођење европских стандарда квалитета за студије И, ИИ и ИИИ циклуса.
  3. Обезбеђивање особља и материјалних услова који ће омогућити реализацију главног циља.
Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

MBA

University of Banja Luka

Унибл Међународни МБА програм, у потпуности одвија на енглеском језику, је веома захтеван програм специјално дизајниран за искусне професионалце који желе да направе знач ... [+]

Мастер оф Бусинесс Администратион МБА

Унибл Међународни МБА програм, у потпуности одвија на енглеском језику, је веома захтеван програм специјално дизајниран за искусне професионалце који желе да направе значајне промене у својим каријерама. Садржај курса и фокус на личном и професионалном развоју пружи учесницима нове визије и нове амбиције. Поред тога, сваки учесник МБА доноси богатство знања у програм, јер је континуирано учешће каријере и животних искустава.... [-]

Босна и Херцеговина Banja Luka
October 2019
Redovne studije
15 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Location address
Majke Jugovića 4
78 000 Banja Luka
Republic of Srpska, Bosnia and Herzegovina

Banja Luka, Republika Srpska, BA