Pročitajte zvanični opis

ЕСИЦ Бусинесс112995_pexels-photo-1451447.jpegравпикел.цом / Пекелс

Визија

Развијати, кроз образовање и подстицај истраживању, знању и култури, промовишући интегрално формирање људског бића и професионалаца посвећених развоју и унапређењу друштва.

Наша мисија

- Обучити професионалце који су у стању да стварају компаније и организације и да раде у њима, уз пуну одговорност, ефективност и ефикасност у управљању - на било ком нивоу - у било којој области активности.

- Ширење у друштву културе оријентисане на етичке вриједности и рационалност у пословању, стварање канала комуникације између академског и пословног свијета и јачање пословне позиције наших студената.

- Промовисати научна и техничка истраживања у пословној администрацији и маркетингу, не само охрабривањем рада развијеног у школи, већ и ширењем мисли о истраживачким активностима у друштву у цјелини.

Вредности

  • Размишљајте о целој особи.
  • Особа носи равнотежу.
  • Форма живота.
  • Особа види себе уметнутог у друштво.
  • Обучити ангажоване мушкарце и жене способне да преузму одговорност у друштву на демократски начин који карактеришу односи успостављени међу члановима заједнице.
  • Бити отворен и пажљив посебно за оне којима је најпотребнија, без обзира на етничку, културну и друштвено-економску ситуацију.
  • Посвети се друштву.
  • Тражити научну строгост са универзитетским квалитетом.

У ЕСИЦ-у имамо три области обуке везане за пословну реалност и нове технологије.

Градуатион Ареа

Образовни пројекат заснован на квалитети и пословној реалности, који пружа интегративну обуку.

ЕСИЦ дипломирани студент ће бити у стању да се суочи са пословним изазовима уз гаранцију успјеха.112994_pexels-photo-1496192.jpegравпикел.цом / Пекелс

Постградуате Ареа

ЕСИЦ-ови постдипломски програми формирају пословне лидере на стратешком, менаџерском нивоу, са високим техничким способностима и људском одговорношћу и посвећеношћу раду. Овакав приступ резултира значајним учешћем на тренутном конкурентном тржишту.

Екецутиве Ареа

У области Извршног образовања постоји опсежна понуда програма, отворена и / или обука прилагођена потребама компаније.

Наша интегрална служба обуке. генерише програме који унапређују професионални развој менаџера и радних тимова.

Остале врсте обуке

Као Међународна пословна школа нудимо књиге, приручнике и публикације реномираних аутора који омогућавају не само истраживање, већ и ширење економских, пословних, маркетиншких и менаџерских вјештина.

Programi se održavaju na:
португалски
Portuguese (Brazil)

Ova škola takođe nudi:

EMBA

ESIC Business & Marketing School

Екецутиве МБА у пословном менаџменту - ЕМБА је намењен искусним професионалцима, који у оквиру својих организација обављају послове карактеристичне за доношење одлука и у ... [+]

Екецутиве МБА у пословном менаџменту - ЕМБА је намењен искусним професионалцима, који у оквиру својих организација обављају послове карактеристичне за доношење одлука и управљање пословним ресурсима, као и оне професионалце који обављају сличне и комплементарне функције у вишем менаџменту.

Комплетан програм обуке који се фокусира на:

Стратешка разматрања топ менаџмента, комбиновање аспеката разумевања животне средине и стратешког развоја;Утицај технолошких и људских "кључних" фактора;Финансијске технике и рачуноводствени информациони системи, чији развој обухвата међународне аспекте управљања;Стратешка маркетиншка перспектива, укључујући пословне аспекте, који би требали бити присутни у највишем менаџменту;Процеси и операције које генеришу производе и услуге које задовољавају потребе купаца и њихове реперкусије у групи професионалаца који раде у компанији;Интеграциони приступ менаџерским вештинама које чине централну осу активности општег правца.Циљ... [-]
Бразил Curitiba
March 2020
Fleksibilno vreme
600 време
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
ESIC Business & Marketing School

Екецутиве МБА у пројектном менаџменту - ЕМБАП је усмјерен на извршне професионалце који су искусни и / или заинтересовани за пројектну област. Они пружају одличну основу ... [+]

Екецутиве МБА у пројектном менаџменту - ЕМБАП је усмјерен на извршне професионалце који су искусни и / или заинтересовани за пројектну област. Они пружају одличну основу за разумевање управљања курсом и расправљају о улози менаџера. Њу води ПМБОК водич, ажуриран у петом издању.

Циљ

Поред разумијевања појмова и терминологија неопходних за управљање пројектима, учесници ће моћи:... [-]

Бразил Curitiba
March 2020
Fleksibilno vreme
600 време
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom