Pročitajte zvanični opis

1

Aros Business Academy - Мини МБА и тренинг

Циљ нам је да се окончамо масовно произведеним образовним образовањима и умјесто тога дизајнирамо Мини МБА образовне вођство, које стварају приметне промене - за вас и за ваше радно место.

Међународни мини МБА
Нудимо вам Интернатионал Мини МБА , који је у потпуности онлине Мини МБА.

Уверени смо да ћете нам бити љубазни
Вероватно сте присуствовали пуно узбудљивих тренинга за лидерство у којима сте се вратили и вратили на посао. Али колико је од ове обуке створила трајну промену за вас? Ако пратите статистику, врло је мало. На Aros Business Academy , ми смо страствени у стварању ове промене - тако да има смисла да проведете вријеме на Мини МБА-у, и тако има смисла за радно мјесто које вас шаље. Ми то стварамо са великим и малим мерама - а неке од њих су чак и потпуно невидљиве за вас.

Зашто изабрати Мини МБА?
Хајде прво да утврдимо да Мини МБА није МБА. Наравно, један је у искушењу рећи. Реч "Мини" сасвим отворено каже да се бавимо кратком, сложеном и поједностављеном верзијом МБА. МБА обично траје две године, док Мини МБА обично траје шест месеци. Мини МБА је намењен запосленима који треба да унапреде своје знање и алате у управљању, али не намеравају да преузму МБА или диплому из менаџмента (због времена, новца или склоности) - барем не сада. Може бити лидери са великим искуством менаџмента, а могу бити људи који би жељели да следећи корак и заузму позицију руководства у будућности.

Најважнија ствар су вешти (заиста искусни) предавачи који су заљубљени у своја поља
Да бисте били искусан инструктор у нашим Мини МБА програмима, морате имати професионалну стручност у руковођењу, без сумње. Што је више од 40 предавача, очигледно, имају истовремено и међу водећим стручњацима у својој области. Али тражимо више од њих! Они морају бити страствени у погледу онога што подучавају, тако да могу у потпуности укључити учеснике. И онда они морају бити вјешти фацилитатори који могу да виде ваш изазов и да повежу супстанцу тачно са ВАМА. Можда због тога 97,9% наших студената вјерује да је предавач био "добар" или "врло добар" у прилагођавању Мини МБА специфично за њих. Бројка на коју смо релативно поносни јер није лако постићи. Нудимо два Мини МБА програма Арос Мини МБА и АБА Мини МБА . Такође нудимо Мини МБА у Немачкој (Деутсцхланд) .

Обећавамо да је Мини МБА прилагођен вашим проблемима и изазовима
У Аросу, ми смо у великој мјери против трчања рутине са истим старим материјалом. Вјерујемо да ћете најбоље искористити Мини МБА ако теорију ставите у перспективу проблема са којима се сусрећете у вашем свакодневном животу и да су случајеви повезани са вашом линијом посла. Дакле, добићете кратак е-курс о учењу пре почетка Мини МБА-а. И послати ћемо вам упитник о вашим претпоставкама и изазовима, тако да инструктор и наши стручњаци могу прилагодити материјал курса вашим тачним потребама.

Programi se održavaju na:
енглески језик
дански

Ova škola takođe nudi:

MBA

Aros Business Academy

Међународни мини МБА је вероватно најамбициознији Мини МБА у свету. Програм водитељског тренинга упознаје вас са класичним МБА дисциплинама док вам даје најновије информа ... [+]

Међународни мини МБА (онлине)

АБА Мини МБА је вероватно најамбициознији Мини МБА у Данској. Програм водитељског тренинга упознаје вас са класичним МБА дисциплинама док вам даје најновије информације у менаџменту. Такође ћете постати члан АБА Леадерс Цлуб-а, гдје ћете као члан аутоматски остварити бесплатан приступ ексклузивним предавањима, мајсторским часовима и мрежним догађајима.... [-]

Данска Copenhagen
Otvoren upis
Fleksibilno vreme
1 - 6 месеци
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Aros Business Academy

Мини-МБА је шанса да проширите своју перспективу као лидера у коме ћете се упознати са класичним МБА дисциплинама. Удружили смо се са једним од водећих мислећа у менаџмен ... [+]

Међународни мини МБА (онлине)

Нека професор Стеен Хилдебрандт вас води кроз дисциплине МБА Професор Стеен Хилдебрандт је вероватно најпознатије име у Данској када је у питању менаџмент. Због тога није случајност да смо га замолили да дизајнирамо Арос Мини МБА .

Хилдебрандт је поставио грађевинске блокове, изабрао главни садржај и упутио неке од најкомпетентнијих инструктора. Заједно смо дизајнирали амбициозни процес учења који вам пружају професионално и практично знање менаџмента и осигуравају ваш лични развој као лидера.... [-]

Данска Copenhagen
Otvoren upis
Fleksibilno vreme
1 - 6 месеци
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Aros Business Academy
Address
Aros Business Academy | Fredericiagade 15
1310 Copenhagen, Данска