Pročitajte zvanični opis

Ко смо ми

Спарк Египат за обуку и развој

Обука није само узет курс или дати податак, већ текући режим развоја и унапређења има за циљ водити свој ум, хранити своју будућност и угасити побољшање жеђи. Људи се разликују и разликују у укусима и менталитетима. Међутим, Спарк брине да служи и задовољи свог купца у складу са његовим / њеним будућим условима обуке, кроз своје добро обучено особље. Сада.

Наш циљ је да развијемо фирме и предузећа и пружићемо потпуну бригу купцу и његовим будућим потребама за обуком. У потрази за успостављањем нове ере у менаџменту, Спарк Фор Траининг анд Девелопмент, Цамбридге Интернатионал Цоллеге Аффилиате, својим знањима, вјештинама и искуствима даје Блиски исток пословни свет.

Наш правни снажни облик (акционарско друштво специјализирано за обуку и услуге образовања) омогућава Спарку да од 2000. године сервира угледне кандидате и организације у арапском свијету.

Спарк је од 2003. године награђен ексклузивним партнером из пословне школе на Цамбридге Инт Цоллегеу у Великој Британији и допринео је и помогао хиљадама чланова, студената и приправника широм арапског свијета, афричког свијета нарочито у Нигерији у протеклих 15 година.

Наша визија

Наша визија је да имплементирамо програме одрживог тренинга и хуманог развоја који побољшавају и подижу људске вјештине, способности, издржљивост, самопоуздање и уважавање, а осим тога остварују напредак у свим животним аспектима.

Наша мисија

СПАРК даје велику пажњу на слику коју оставља након тренинга. Мисија СПАРК-а више него само нуди обуке, која трају само једанпут. Ипак, ми брига много о томе да наставак односа има дугорочни однос са нашим клијентима. СПАРК би требало да буде на рангу као једна од најбољих организација за обуку, знајући да то није лак задатак, али ми је стало да одржимо на врху као и сада. Стога, наше особље не само да су сви носиоци докторских студија, већ и сами годишње путују у различите земље како би ажурирали своје знање присуством курсевима и познавањем најновијих алата како би их могли примијенити у стварном животу приликом предавања. Главна мисија СПАРК-а је задовољавање сваког клијента тако што је он / она примио најбољи квалитет који заслужују и то, што стварно чини СПАРК јединственим и другачијим међу осталим. Цијенимо и бринемо много о купцима, јер нам је брига о томе да је СПАРК одржавао на врху јер је био и увијек ће остати. Ми кажемо шта радимо, јер зависимо од акција, а не само речи. Мисија СПАРК-а је да повећа и максимизира локални и општи сектор, као и масовну јавну пословну организацију у Саудису:

1) Развијање начина управљања.
2) Надоградња и проширење филозофија и изврсности језичких вештина.
3) Ширење максималног знања унутар нивоа управљања, које треба навести на следећи начин:

 • Ширити и проширити већину знања врхунског менаџмента, који ће надоградити свој ниво размишљања како би се променио за све боље од свог института.
 • Да олакша и помогне доносиоцима одлука у било ком институтима у Саудијској Арабији да знају како да се баве различитим проблемима и реше их
 • Ажурирање врхунских менаџера са најновијим питањима која се баве дискусијама о управљању које деле слична питања на тржишту
 • Ажурирајте образовни ниво за највише руководеће позиције у нашем друштву ради бољег кажњавања радних мјеста за дипломе, мајсторе и докторе

Јединствени изврсни циљеви

Када се бави различитим клијентима, СПАРК се више концентрише на следеће тачке:

 • Комплетне одговорности за рад у оквиру истих образовних система постављених за сваки институт на њиховом одјелу за обуку
 • Представите најбоље алате и начине управљања и избјегните стандардне начине
 • Прилагодите сваки пакет представљеној одређеној организацији тако да се уклапа и испуњава њихове тачне захтеве да их највише задовољи
 • Цјеловито учешће сваког клијента на свим нивоима у представљању било ког програма обуке који је за бољу будућност у будућности
 • Бавимо се максималним задовољством клијената нудећи оно што ми, СПАРК, тачно обећава
 • Наша мисија је даље да само пружамо клијентске услуге и даље дубље за успешну праксу тако што обезбедимо да сваки случај буде исправно манипулисан да би добио најбољи резултат
 • Менаџмент консултације и тренинг је наша главна мисија

Зашто Спарк?

1) СПАРК припрема документацију за регистрацију и шаље их Цамбридге Интернатионал Цоллеге.

2) СПАРК организује и плаћа трошкове испоруке у Цамбридге Интернатионал Цоллеге од стране УПС-а или ДХЛ-а.

3) СПАРК организује супервизију студија од стране стручњака из бизниса, управе и других субјеката.

4) СПАРК поставља професионални план студија за сваког уписаног члана за свој програм Цамбридге Интернатионал Цоллеге.

5) СПАРК може организовати одређене класе индивидуалних или групних туториала када је то потребно, да објасне више о темама и да помогне у стратегијама за извођење испита.

6) СПАРК је ексклузивни инвигилатор за све програме Цамбридге Интернатионал Цоллеге у Египту.

7) СПАРК је ексклузивни овлашћени центар за тестирање програма Цамбридге Интернатионал Цоллеге у Египту.

8) СПАРК организује и координира време и датум сваког испита Цамбридге Интернатионал Цоллеге са Цамбридге Интернатионал Цоллеге у складу са захтевима чланова.

9) СПАРК пружа ексклузивну услугу преводилачког система за преводилаштво на Цамбридге Интернатионал Цоллеге Цоллеге и за израду студијских материјала.

10) СПАРК организује достављање одговора на испит за Цамбридге Интернатионал Цоллеге од стране ДХЛ или УПС, за процену и обележавање.

12) СПАРК обавештава чланове о свом резултату чим их ослободе Цамбридге Интернатионал Цоллеге.

13) СПАРК испоручује транскрипте члановима за испите у којима су били успешни, када су примљени од Цамбридге Интернатионал Цоллеге-а, или савет и поновно сједити документацију када је потребно поновити сједницу.

14) СПАРК испоручује награде које издаје Кембриџ Интернатионал Цоллеге, након што је члан завршио све захтеве Цамбридге Интернатионал Цоллеге.

15) СПАРК носи одговорност за пружање додатних услуга штампе од стране свог тима преко британских власти ако то захтева уписани члан. Члан треба да плати трошкове релевантне за ову услугу.

16) СПАРК организује све провизије за плаћање преко својих банковних рачуна директно Цамбридге Интернатионал Цоллегеу у Џерсију, у Британији.

17) СПАРК позива све своје чланице да присуствују годишњој церемонији дипломирања.

18) СПАРК је високо професионална и веома искусна институција, која пружа највиши ниво услуга и бриге, а СПАРК је ексклузивни партнер за Цамбридге Интернатионал Цоллеге за Египат.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

MBA

Spark Training and Development

Успех у бизнису данас зависи од више него од могућности производње и / или продаје. ... [+]

Магистар пословне администрације

Успех у бизнису данас зависи од више него од могућности производње и / или продаје.

Савремени пословни менаџер или администратор мора такође бити стручан у управљању финансијама, рачунима, људским ресурсима, набавкама, маркетингу, логистици, стратегији и још много тога. Због тога ће сви амбициозни менаџери, администратори и пословни људи поздравити могућност студирања за програме међународне пословне администрације.... [-]

Египат Giza
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
12 - 36 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom