Pročitajte zvanični opis

Наш пројекат

Идеално се налази у срцу пословног округа Ла Дефенсе, Универзитет Поле Леонард де Винци у своје четири школе повезује више од 5500 студената који испоручују дипломе које признају послодавци: Инжењерска школа за инжењерство (ЕСИЛВ), Школа менаџмента (ЕМЛВ) , Институт за Интернет

Јединствени трансверзални приступ

Школе на Универзитету Поле Леонард де Винци развиле су трансверзални педагошки приступ који комбинује различите специјализације, омогућавајући студенатима да раде у мултидисциплинарним тимовима (менаџери, инжењери, дизајнери), док напредују у својим студијама и стекну дигитално знање. Ова организација, која је подржана од вишесколског инкубатора, доводи до могућности двоструких степена у предузетништву, финансирању и дигиталном маркетингу.

Смјештен у самом срцу највећег пословног окружења у Европи, школе Леонора де Винци наглашене су на професионализацији, а њихов главни циљ је успјешна професионална интеграција студената.

Социјална отворена умјетност и разноликост профила

Друштвена отвореност, спорт и култура за све су неки од оснивача Полеа. Ове вредности се потврђују у програмима, као иу току процедура пријема. Поле поздравља и помаже ученицима са инвалидитетом у нашим програмима.

Студентске услуге

Поле Леонард де Винци има изузетне педагошке садржаје који доприносе студентској амбицији. Ученици такође имају користи од вођења током педагошких и ваннаставних активности у личном окружењу.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Jednogodišnji MBA

Leonard de Vinci Group

Стратегија МБА-а у дигиталном маркетингу има за циљ пружити студентима неопходне вештине како би постигла успешну каријеру у дигиталном сектору. Основни курсеви МБА-а су ... [+]

Стратегија МБА-а у дигиталном маркетингу има за циљ пружити студентима неопходне вештине како би постигла успешну каријеру у дигиталном сектору. Основни курсеви МБА-а су фокусирани на дигитални маркетинг и комуникацију: стратегија маркетинга дигиталних и друштвених медија, веб-маркетинг, цросс цханнел маркетинг, дигитална комуникација, е-бизнис интернета ствари.

Прочитајте више на сајту школе:... [-]

Француска Paris
September 2019
Redovne studije
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Pôle Universitaire Léonard de Vinci
Address
12 avenue Léonard de Vinci, Courbevoie
92400 Paris, Île-de-France, Француска
Vebsajt
Telefon
+33 1 41 16 70 86