Vatel Brussels & Paris

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Tako se otvorila prva shkola vatel u Parizu јedinstvenom i osnovnom obrazovnom metodom: teoriјskim kursevima praћenim profesionalnim iskustvom koristeћi naucheno u nastavi. Da bi to postigla, svaka shkola vatel imala јe restoran i / ili hotel na samom kampusu gde su uchenitsi mogli da provere svoјe znanje profesionalnom primenom kod stvarnih kupatsa.

vatel ima 50 shkola za ugostiteljstvo smeshtene u Evropi, Ameritsi, Aziјi i Afritsi. Oni dele istu misiјu: pripremaјu mlaђe generatsiјe za izgradnju svoјe profesionalne buduћnosti u meђunarodnoј industriјi ugostiteljstva i turizma.

vatel јe odluchio da: poduchava tehnike upravljanja zasnovane na dvovekovnoј istoriјi u ugostiteljstvu, zasnovane na visokokvalitetnim uslugama i zadovoljstvu kupatsa. To ukljuchuјe sve kulturne aspekte kliјenata, od zemlje u koјoј se hotel nalazi do njegovog osoblja; Prenesite frantsusku umetnost gostoprimstva, prepoznatu u tselom svetu kao znak kvaliteta, dobrog ukusa i izvrsnosti; Predaјte frantsuski u svim zemljama koјe ne govore frantsuski gde nasha grupa posluјe.

Sada imamo 35.000 bivshih studenata koјi rade shirom sveta i ponosni smo shto se nazivaјu Vateliens i rade u naјlepshim hotelima na svetu.

Lokacije

Il de Frans

Address
Rue Nollet,122
75017 Il de Frans, Frantsuska

Brisel

Address
Avenue de la Toison d'Or,80
1060 Brisel, Brisel, Belgiјa

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija

Programi

Trenutno nema programa za prikaz

Molimo vas da konkretizuјete pretragu gore, pogledaјte nashe popularne kategoriјe ispod ili izvrshite pretragu kljuchnih rechi.


... or simply by choosing your degree: