Pročitajte zvanični opis

Историја

Колеџ има своје корене у водећем центру за обуку Гане Телецом , који је био једнако у западној Африци. Први пут је коришћен као школа за обуку Роиал Аир Форце (РАФ) током Другог свјетског рата, а потом је предао компанији Цабле анд Вирелесс за обуку за телекомуникацијске технике за британска западноафричка земља (тј. Гана, Нигерија, Сијера Леоне и Гамбија).

Центар за обуку напредује брзо кроз дерегулацију и приватизацију да постане главни извор наставе и сертификације у телекомуникационом инжењерству за запослене у Гани Телеком као и другим институцијама у Гани и Западној Африци.

Управа Гана Телекома 2005. године унапредила је инфраструктуру и опрему модерним стандардима у припреми за претварање центра за обуку на универзитет за телекомуникације и мултимедијални инжењеринг

Мисија

ГТУЦ је центар за академску изврсност који пружа окружење за квалитетно подучавање и учење, истраживање, интелектуалну креативност, иновације и услуге за заједницу. Универзитет ће промовирати релевантне најсавременије технологије, развој лидера и културу предузећа како би пружила вриједност Гани и свијету.

Истраживање

У својој улози истраживачког универзитета, ГТУЦ негује откривање и проучавање критичних проблема у областима академске и стручне студије. Ригорозне процјене и критике су централне за унапређење својих истраживачких програма и креативних активности, као што су учешће и лидерство у националним и међународним академским дисциплинама.

Јавни ангажман

У својој улози доприноса јавном животу, ГТУЦ негује размишљање о вриједностима и циљевима друштва. Универзитет повећава своје програме и обогаћује већу заједницу својим библиотекама, експертизама, објектима и другим активностима.

Факултет, особље и студенти универзитета се подстичу да дају времена и стручност заједници и стручној служби.

Визија

ГТУЦ тежи да буде Универзитет светске класе који промовише стипендирање иновативног истраживања, најсавременије технологије, предузетништва и развијања изузетних студената и особља за национални и глобални развој.

Основне вредности

ГТУЦ је изграђен на основној посвећености студентима, учењу, услузи и поштовању према свим људима. Поносни смо на наше вредности и дугорочну посвећеност:

  • Изврсност
  • Студентски центрирани
  • Академска слобода
  • Иновације
  • Интегритет
Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

MBA

Ghana Technology University College

Програм МБА Интернатионал има за циљ пружање студентима могућности за каријеру у међународном контексту. Такође осигурава да студенти имају изложеност међународном послов ... [+]

Програм МБА Интернатионал има за циљ пружање студентима могућности за каријеру у међународном контексту. Такође осигурава да студенти имају изложеност међународном пословању кроз интензиван курс у стратешком менаџменту који на крају побољшава лични и каријерни развој. Да би то олакшали, ученици ће користити, дијелити и размишљати о својим искуствима заједно са другима у својим тимовима за учење.... [-]

Гана Accra
September 2019
Redovne studije
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom