Pročitajte zvanični opis

113073_rsz_adobestock_108525020.jpg

О Ниенроде


Ниенроде Бусинесс Университеит ради на одрживој будућности стимулишући наше студенте и учеснике да прерасту у одговорне лидере. То чинимо тако што им нудимо комбинацију академске теорије, практичне релевантности и личног развоја . У Ниенродеу, научите расправљати, увјерити и превести теорију у праксу.

Ниенроде је једини приватни универзитет у Холандији, основан 1946. године од стране бизниса и за бизнис. Увек смо били интернационално оријентисани. Ниенроде се налази у две легендарне локације: Амстердам и Бреукелен.

Ниенроде Бусинесс Университеит Амстердам се налази у историјском блоку 'Де Вијф Кеизерс' (Пет императора) у срцу града. Ова привилегована локација стимулише нове везе између бизниса и академске заједнице; доприносе нашим амбициозним националним и међународним циљевима. Ниенроде има за циљ да постане топ-20 Еуропеан Бусинесс Сцхоол. Ширење универзитета у Амстердаму дубоко је повезано са овом амбицијом.

Ниенроде Бусинесс Университеит Бреукелен се налази на историјском имању са дворцем из тринаестог века. Наш главни кампус наглашава важност заједнице и умрежавање у развоју одговорних лидера.

Ниенроде нуди интензивно академско образовање, као и краткорочне и дугорочне програме у области бизниса, менаџмента, рачуноводства, контролинга и фискалног права. Ми такође спроводимо научна истраживања у овим областима.

Мисија

Ниенроде служи друштву тако што обликује одговорне лидере

Током вашег времена са нама, развијате вештине које ће вас припремити за будућност као грађанин света и вођа друштва. Постајете неко ко преузима одговорност за своје властите поступке и свјесни сте свог окружења. То ствара одрживу додатну вриједност за вас, за вашу организацију и друштво у цјелини.

Образовање у Ниенроде-у пружа више од обичне размјене знања, такођер вам даје нове вјештине и помаже ваш особни развој. Образовање у Ниенроде-у је награда за живот.

Визија

Ниенроде, пожељни партнер врхунских студената и организација, је водећа европска образовна и истраживачка заједница са глобалним везама.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

EMBA

Nyenrode Business University

Ниенроде'с Екецутиве МБА је двогодишњи програм. Као менаџер, лидер или предузетник одлучујете да учествујете јер желите да се развијете до најбољег вође којег можете бити ... [+]

Увод

Ниенроде'с Екецутиве МБА је двогодишњи програм. Као менаџер, лидер или предузетник одлучујете да учествујете јер желите да се развијете до најбољег вође којег можете бити. Наш Екецутиве МБА програм вам помаже да побољшате свој лидерски утицај током вашег путовања личним развојем лидерства, главне теме програма.

Програм се састоји од интензивних недјељних модула, од којих се седам одржава у кампусу Ниенроде и три у иностранству. Проучавате и радите са групом професионалаца истомишљеника како бисте проширили своје погледе на пословање, управљање и лидерство, и открићете нове ствари о себи; о вашим квалитетима, вашим страстима, вашем стилу и вашој личности.... [-]

Холандија Breukelen
May 2019
Fleksibilno vreme
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Nyenrode Business University

Са модуларним Екецутиве МБА-ом, можете креирати сопствени МБА. Проучавајте док имате посао и радите на својим амбицијама. Изаберите МБА-наслов са пуним МБА или пратите је ... [+]

Увод

Са модуларним Екецутиве МБА-ом , можете креирати сопствени МБА. Проучавајте док имате посао и радите на својим амбицијама. Изаберите МБА-наслов са пуним МБА или пратите један или више модула за брзу надоградњу свог знања.

Без обзира коју сте стазу изабрали, са модулом Екецутиве МБА у Ниенроде радит ћете на особном и професионалном расту и остати под контролом.

Креирајте сопствени МБА... [-]
Холандија Breukelen
Otvoren upis
Fleksibilno vreme
3 - 7 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Nyenrode Business University

Да ли свакодневно радите у ужурбаном окружењу са кратким роковима, различитим интересима одељења и ограниченим буџетима? Нисте једини. Утицај ИТ-а на организације је вели ... [+]

Зашто МБА у бизнисуДигитал Леадерсхип

Да ли свакодневно радите у ужурбаном окружењу са кратким роковима, различитим интересима одељења и ограниченим буџетима? Нисте једини. Утицај ИТ-а на организације је велик и повећава се. Окупља много инвестиција, али оне не дају увек жељене резултате, а процеси организационог развоја су често дуги и компликовани. Међутим, ИТ такође омогућава нове организационе структуре и пословне моделе; развијање мрежа са партнерима, ужа повезаност, интерактивна веза са клијентима и мање хијерархијски слојеви унутар предузећа.... [-]

Холандија Breukelen
September 2019
Fleksibilno vreme
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Nyenrode Business Universiteit, A Reward for Life