Pročitajte zvanični opis

Током протеклих 40 година, Ротердам Сцхоол оф Манагемент, Ерасмус Университи је чврсто успостављена своју репутацију као један од водећих европских пословних школа.

Много пре него што 'глобално' постао важан дескриптора за пословну едукацију, студенте РСМ-а, факултет и особље су већ одражава разноликост свету глобализације.

Као наше земље домаћина, један од светских најпознатијих светских нација трговања, РСМ је наставио да се шири и интернационализује, цементирање свој статус као једна од већине међународних и иновативних пословних школа у Европи.

РСМ нуди препознатљив интелектуалну културу. Верујемо да руководство се може научити кроз комбинацију интелектуалне и практичне изазов. Верујемо да потешкоће раде у различитим тимовима подстиче креативност нове приступе у пословању. Уживамо реципрочну, подржавајући однос са мултинационалним компанијама. И ми охрабрујемо флексибилан, широк и понекад иконокластичким начин размишљања у питањима пословне праксе и истраживања.

Овај посебан приступ је помогао да се успостави РСМ портфолио првопласираног програма, као и један од највећих и најплоднијих светских управљања факултетима.

РСМ приступ

На РСМ, развој лидерства је о реализацији интелектуалног и личних потенцијала. Овде ћете бити интелектуално оспорава академски садржаја највишег нивоа, а под руководством најоштрији пословних мислилаца: факултета који се ослањају на године радног искуства у организацијама, као и увид из сопствених истраживања. Ви ћете нас изазов: питање чињенице као што су представљени и критички процену претпоставки. А ви ћете се изазов: суочавање своје ограничења, гурање прошлости границе, откривајући оно што је заиста покреће своје понашање и да од других.

Развијање вештине да би могли да се окрену водеће идеје у изузетне резултате у пословању, захтева акцију. Сви програми пружају студентима обиму да делује на своје идеје у стварним или симулираним пословним окружењима, од компаније ассоциатесхипс и стажирања стварним консултантске пројекте, међународном путничком и учешће у клубовима и студент-управља конференције.

На РСМ, различитости не само вреднује, он се подстиче и развија. У јединствено отвореном и кооперативно окружење, наћи ћете простор да истраже нове начине размишљања, инспирација да оспори идеје, и на крају, обим да развију свој потенцијал као будући лидер у пословању.

Чињенице и бројке

Као један од највећих европских међународних пословних школа, РСМ достиже експанзивну међународну публику будућности и актуелних лидера преко свог портфолија програма, услуга и академских активности.

Особље и факултет доносе сталне иновације у оба пословне едукације и стварања знања у складу са нашом мисијом институционалног:

У РСМ, поносни смо да тврде:

Више од 40 година искуства у пословању и управљању образовањем Један од водећих истраживачких објеката 3 Европи Постојано ранг међу Топ Тиер пословних школа у Европи Место међу 1% школа широм света са Трипле Цровн акредитације Образовање преко 1200 руководилаца сваке године 7.500 основних и постдипломци 29,000+ Алумни активни широм света Један од највећих и најпосећенијих светских пословних школе Факултета: 250 старијих истраживача и 100 докторанти 30 истраживачких центара и иницијативе 100+ партнерске школе

Programi se održavaju na:
енглески језик
холандски

Ova škola takođe nudi:

EMBA

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Глобал Екецутиве ОнеМБА је једини Екецутиве МБА програм дизајниран са једнаким инпутом од пет премијера пословних школа лоцираних у Азији, Европи, Северној Америци и Јужн ... [+]

Зашто РСМ Глобал ОнеМБА?

Пет школа. Четири континента. ОнеМБА. Глобал Екецутиве ОнеМБА је једини Екецутиве МБА програм дизајниран са једнаким инпутом од пет премијера пословних школа лоцираних у Азији, Европи, Северној Америци и Јужној Америци. Овај престижни 21-месечни модуларни програм дизајниран за виши руководиоце и професионалце, нуди вам могућност да доживите пословање кроз сочиво најважнијих економских регија свијета, чинећи га беспрекорним у развоју знања, лидерских способности, глобалних мрежа и искустава међународних посао где се то дешава, како се то дешава.... [-]

Холандија Rotterdam
September 2019
Fleksibilno vreme
21 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Rotterdam School of Management | Erasmus University

Изградња ваше будућности захтева више од буззвордс-а и пословних картица. Као извршни директор, знате тачно шта мислимо. ... [+]

За лидере који су у покрету, возите своју каријеру даље у РСМ-у.

Изградња ваше будућности захтева више од буззвордс-а и пословних картица. Као извршни директор, знате тачно шта мислимо. Успех узима велике идеје и светло лидерство. Потребно је критичко око са фокусом на доношење одрживих одлука које стварају вриједност током дугорочног периода. Потребна је снажна мрежа стручњака који су спремни да направе велике потезе - и жељни да вам помогну да направите своје. Ово су све временске почасти холандске вредности које су вековима градиле свијетле каријере широм свијета. И у РСМ-у, директно ћете добити овакав драгоцени размишљање - уписано је у сваки аспект нашег изванредног МБА-а који се предаје на енглеском језику, на међународном језику пословања. Сазнајте како ће примена холандских вредности на међународно пословно образовање у Европи проширити ваш утицај и даље утицати на вашу каријеру него што сте икада сматрали могућим. То ћете наћи на Роттердамској школи менаџмента, Универзитету Ерасмус.... [-]

Холандија Rotterdam
January 2020
Fleksibilno vreme
22 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Jednogodišnji MBA

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Наша међународна МБА даје вам више од нове линије на вашем резимеу. Он вам даје професионални пасош за каријеру коју желите, било гдје у свету. ... [+]

Зашто Роттердам МБА?

Нека размишљања у Холандији прођу своју каријеру напред.

Наша међународна МБА даје вам више од нове линије на вашем резимеу. Он вам даје професионални пасош за каријеру коју желите, било гдје у свету.

Успех у пословању траје више од познавања чињеница. Потребна је глобална перспектива, иновативни приступ, критички ум и фокус на сарадњи и одрживости. У РСМ-у, сваку класу дизајнирамо на основу ових вриједности.... [-]

Холандија Rotterdam
January 2020
Redovne studije
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

RSM MBA alumni stories:

RSM Corporate video

Highlights of the Full-time MBA

Global Executive OneMBA – European residency

Location address
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA

Rotterdam, South Holland, NL
Social Media