Pročitajte zvanični opis

Наша филозофија

Наша водећа филозофија

Тхе Пхилосопхицал стубови на којима почива здање од СПЈИМР је образовног педагогије и развоја

Утицај Працтице Промовисање раст вредности на бази Утицај Працтице

Иницијативе и иновације у СПЈИМР циљ да утиче на индустријском праксом и стога бити учесник у ре-обликовање нације. Учење упија кроз флексибилне и свестране наставни план и програм развија у студентима, не само капацитета за анализу и пресуде, али и урођену способност да се односе према друштвеним проблемима и онда скрене на сопствене ресурсе за разумијевање и активности.

Промовисање раст вредности на бази

СПЈИМР пропоундс да појединци треба да се изгради прави спој између бриге за сопствено благостање и социјалну добробит. Тако је институт подстиче развој кооперативног изгледима која препознаје вриједност дељење и узајамног поштовања. Ово је наглашено у наставном плану кроз практичан искуствено учење као и пример.

Остали принципи, које водиц нашу радну су-

Друштвена релевантност и одговорност - СПЈИМР настоји да укључи у свој наставни план управљања стратегија за иновативне пословне праксе и друштвене вредности кроз интеграцију корпоративних програма друштвене одговорности. Сарадња и сарадња - Појава глобализације је довео за собом повећану сарадњу за повећане друштвене, економске и еколошке користи. Кроз заједнички напор, могуће је оптимизовати коришћење ограничених ресурса, што доводи до више одговарајуће и релевантне пословне праксе. СПЈИМР снажно залаже заједничке напоре за постизање веће од нормалних приноса од инвестиција. Умрежавање - Као Манагемент Институте, СПЈИМР подстиче његово функционисање у оквиру ширег друштвеног и културног окружења, са нагласком на критичним социо-економских процеса који се данас обликују посао. СПЈИМР настоји да помеша различите перцепције и ове захтеве како би се створио неку важнију и значајан образовање управљања за Индију. У том смислу, СПЈИМР покушава да се види као велики трендове у управљању образовању данас.

Верујући себе да буде део већег напора, СПЈИМР подстиче учење упијање од

Најбољи и најновији глобалне пословне праксе Глобално признат института из целог света Напори индијске пословања у њиховој потрази за раст, продуктивност и квалитет Идеологије надарених појединаца који су еколошки свесни Западна и Источна ефикасност етос Лидерство Програм развоја

СПЈИМР верује у изградњи мостова за будућност кроз синергијски напор, заједно са индустријом на које се осећа одговорним и одговоран, и коме служи са дубоким посвећености.

Мисија

Наша мисија је да утиче на праксу и промовисати раст вредности. Наши студенти ће препознати, разумети и подржати друштвену релевантност пословних одлука, укључујући иу неразвијеним деловима друштва.

Подржавамо ову мисију, јер смо препознали наше близанце улоге - као одговорног члана Бхаратииа Видиа Бхаван и као одговорног члана индијског друштва у целини - и погледамо себе у ширем контексту као "Беионд МБА 'институцији.

Ми ћемо остварити нашу мисију кроз: (а) ученик у средишту педагогија која ће нагласити ставове, укључујући и духовности, и вештине колико знања; (б) излагање студентима на раст вредности засноване на недовољно деловима наших заједница; (Ц) синтеза - у нашим интелектуалним доприноса и наставни план и програм - од цомпетитион- западне ефикасности заснива и сарадњу у средишту источне етоса; и (д) интелектуални допринос у циљу утицања на праксу.

У нашим студентима, препознајемо предиспозицију и спремност да прво буде вршилац. Такође истичемо осетљивост на социјалну отисак пословних активности и улози духовности у уравнотежен приступ одлучивању.

У члановима нашег факултета, препознајемо посвећеност уз изузетно ученика да оријентисане педагогију искоришћавањем личне природе, стамбене наших програма. Ми смо их такође захтевају да створе и ширење знања у циљу утицања на праксу.

Као заједнице, ми ћемо реализовати ове циљеве кроз интегритета, само-одговорности, професионалну дисциплину, и напорног рада. Ценимо оперативну слободу и подржи предузетнички, окретан, флексибилан, и заједнички културу.

Преглед

СПЈИМР пружа јединствену прилику да студирају бизнис, где је будућност глобалног пословања је у срцу Индије, у центру финансијског капитала ове економије, на самом месту где су инвестиције растуће, гдје је потражња расте и где предузећа су спремају за бржи раст, студенти могу да студирају бизнис и учити од тржишта.

СПЈИМР је вероватно најбоља институција налази у срцу града Мумбаи, финансијском центру Индије са јаким везама у индустрији. То се огледа у спремном прихватању наших дипломаца у индустрији и преводи за наше супериорне перформансе пласмана.

Осим тога, две године ПГДМ Програм СПЈИМР нуди опцију да практичари као део целе испоруке курсева у смислу пројеката, стажирање, гостујућих предавања и индустрије спонзорише курсеве.

Могућност да студирају коначни семестар у горњем САД Б-школа

Велика прилика карту да је програм нуди за међународне студенте је чињеница да они могу да иду и студирају њихову коначну семестар у једном од водећих међународних школа током јесени. На пример, учесници могу да одем и направити потпуну семестар у школу као што је Самуел Цуртис Јохнсон Градуате Сцхоол оф Манагемент, Цорнелл Универзитета, САД, Краннерт Сцхоол оф Манагемент, Пердју универзитету, САД, Ели Броад Цоллеге оф Бусинесс, Мицхиган Стате Университи, САД , Университи оф Мариланд, САД и Сцхулицх Сцхоол оф Бусинесс, Универзитета Јорк, Канада.

Студенти су спремни да преузму на завршном семестру међународно након што су

Студирао је реалност економије у настајању Завршен све основне курсеве у првој години Завршен друштвеног стаж током лета Завршен је мајсторске курсеве у трећем семестру

Цареер Оппортунитиес у водећим светским компанијама

Дипломци са дубоким познавањем и изложености Индије можете наћи узбудљиве улоге у глобалним корпорацијама које су у потрази за изградњу на Индије прилику.

Programi se održavaju na:
енглески језик