Read the Official Description

Атлантик ПЕЧАТ је мали, изаберите енглески језик школа и сертификовани центар за обуку наставника.

Нудимо стандардне и флексибилан Општи курсеви енглеског језика, Као и Бизнис и Специјални програми у нашем целе године одраслих центра. Ми припреми студенте за језичким и академским захтевима Универзитетског живота са нашим енглеског испит и културног образовања курсева (ИЕЛТС, Цамбридге, ТОЕИЦ, ТОЕФЛ итд). Такође имамо узбудљиву лето програми за јуниоре (9 до 12 година), тинејџери (13 до 17) и веома млади уче (3 до 8иеарс). За студенте који не могу да путују у Атлантског СЕАЛ нудимо Он-лине енглески програми са нашим родним енглески говоре наставника. Ако желите да стекнете међународно признату Енглески језик квалификацију наставника (ЦертТЕСОЛ) ми смо једина школа у Ирској да понуди ову престижну квалификациони програм.

Југозападна Корк је описао као "највећи магичном месту у Ирској." То се може похвалити мешавину планине, Мавара, дивљих брда пуна језера, дубоким речним долинама и драматичних литица са погледом на Атлантик.

Атлантиц Сеал је одрасла школа је заснована на традиционалном ирском шармантној згради у самом центру града у прелепом Сцхулл Југо Корк. Имамо најбоље од оба света - тихом месте, идеално окружење за учење, а оба Атлантик и град на нашем прагу. Јуниор & школа тинејџера (види слику горе) гледа на Атлантику која је удаљена секунди пешице.

The Atlantic S.E.A.L Experience