Read the Official Description

Добродошли у Тринити Бусинесс Сцхоол . Наши дипломци имају користи од тога што су стекли најсавременију пословну диплому са универзитета који је познат и високо цењен широм свијета.

Тринити Цоллеге Дублин је на првом месту у Ирској и на 104. мјесту на највишим универзитетима у свијету по КС Ворлд Университи Ранкингс-у и нисмо превише изненађени да видимо наш запањујући кампус који је наведен у Топ 500 најбољих мјестима на планети Лонели Планета као и ми 160.000 туриста посјећује сваке године.

tcd

Тринити Цоллеге Дублин има робусну репутацију као водећи међународни универзитет који се протеже преко четири века. Тринити Бусинесс Сцхоол основана је 1925. године и имала је иновативну улогу у образовању и истраживању менаџмента који служе и утичу на индустрију. Током година наша школа је играла пионирску улогу у усавршавању МБА-а у Европу и створила је један од најтраженијих програма за студиј пословне студије у Европи. Имамо низ врхунских магистарских програма и наша иновативна нова додипломска бизнис студија (Бацхелор оф Бусинесс Студиес, ББС) ће примити прве студенте 2016/17. Имамо и живахни докторат са успјешним дипломцима који раде широм свијета и стварају утјецај кроз њихово истраживање.

Наш приступ образовању је јединствен, висок квалитет и нешто што се стално побољшавамо. Покреће нам жеља да испоручимо пет кључних циљева који се заснивају на нашој страсти да будемо део пословне школе са последицама:

Образовање се фокусирало на каријере и пословне перформансе. Програми који стварају велике каријере за наше дипломце и одличне перформансе за предузећа у којима су ангажовани. Наши дипломци уче савременог менаџмента стварног света од водећих истраживача и руководилаца високих перформанси и предузетника.

Сет вредности - "ставите више него што извадите". Ми узимамо дубоко и одговорно мишљење о појму 'пословне перформансе' који ствара свест изван профита да укључи утицај пословања на шире економије и друштво. Очекујемо да ће наши дипломци "уложити више него што се извуку" о економији и друштву током своје каријере.

tcd

Лични развој и благостање наших студената. Пружамо могућности нашим студентима да истраже и развију свој пословни и лични потенцијал на нашим програмима образовања, као и да их припремимо за постојање здраве каријере у данашњем динамичном, али често стресном радном окружењу.

Образовно окружење за стварно пословање. Универзитет се налази у самом центру живописног и љубазног града Даблина. Приближавамо се Ирском Центру за финансијске услуге (ИФСЦ), европском капиталу у дигиталним индустријама, сједиштима за управљање државним и јавним сектором, малопродаји у градском центру, индустрији професионалних услуга и секторима културе у Ирској. Сасвим једноставно, на нашем прагу имамо најсавременије глобалне корпорације и нове перформансе високих перформанси. Ми смо засновани на високо предузетничком универзитету и пружамо студентима образовање које им треба да се одликује у установљеном и новом бизнису. Предузетнички центар ће се налазити у сржи наше нове пословне школе и већ студентима пружамо изванредне могућности за развој нових подухвата.

Ригорово истраживање које служи и критички процењује бизнис. Стварање и ширење истраживања које се баве питањима која служе и критички се баве реалним пословним праксама и јавном политиком.

campus

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

EMBA

Trinity College Dublin - Business School

Извршни МБА Тринити Екецутиве је двогодишњи програм с намерним радним временом, осмишљен да изазове ваше размишљање и реализује свој потенцијал, док се уклапа у ваш распо ... [+]

Тринити Екецутиве МБА

Извршни МБА Тринити Екецутиве је двогодишњи програм с намерним радним временом, осмишљен да изазове ваше размишљање и реализује свој потенцијал, док се уклапа у ваш распоред.

Најважнији програми

Модул лидерства и професионалног развоја

Проширите своју свест и проширите се изван зоне удобности како бисте открили своје јединствене лидерске квалитете. Потпуно квалификовани тренерски тренери, групне радионице и психометријски тестови су само неки од начина на који вам можемо помоћи да остварите свој потенцијал.... [-]

Ирска Dublin
September 2019
Fleksibilno vreme
24 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

MBA

Trinity College Dublin - Business School

Тринити МБА је изузетан програм дизајниран да изазове ваше размишљање и реализује свој потенцијал. Добићете знање и вјештине како бисте убрзали и трансформирали своју кар ... [+]

Тринити МБА

Тринити МБА је изузетан програм дизајниран да изазове ваше размишљање и реализује свој потенцијал. Добићете знање и вјештине како бисте убрзали и трансформирали своју каријеру.

Најважнији програми

Модул лидерства и професионалног развоја

Проширите своју свест и проширите се изван зоне удобности како бисте открили своје јединствене лидерске квалитете. Потпуно квалификовани тренерски тренери, групне радионице и психометријски тестови су само неки од начина на који вам можемо помоћи да остварите свој потенцијал.... [-]

Ирска Dublin
September 2019
Redovne studije
12 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Trinity College Dublin

Trinity Business School, at the Heart of Business

Trinity Business School
Address
Trinity College Dublin, the University of Dublin College Green Dublin 2, Ireland
Dublin, County Dublin, Ирска
Vebsajt
Telefon
+353 1 896 1000