Pročitajte zvanični opis

Лаурентиан Университи је смештена у нетакнутој 765 хектара полуострву у Судбури - мање од четири сата северно од Торонта.

Ми смо једна од најбрже растућих универзитета у Канади у протеклој деценији, сада служи близу 9.500 студената. Наша главна кампус у Судбури, а сада нудимо све већи број програма у Баррие на 1.000 студената који студирају на том универзитету. Имамо највише после дипломирања стопе запослености у Онтарију, након 6 месеци на 93% и 95% после две године. Ми примамо високо признање за наше завидних величине класе, има једну од најнижих просечних величина класе у Канади.

Наше две куће градови су слични у многим важним аспектима: они су оба жива, сеф, приступачне средњих градова са свим градским садржајима, сваки са правом смислу заједнице, и обојица се налази у чувеном природном амбијенту Мускока региону . Беионд тхе заузет живота на кампусу, наћи ћете много тога да уради и уживају у обе наше Лаурентинску градова домаћина. Обе заједнице имају ефикасно и економично јавни превоз и да су релативно лако да се крећете колима или пешке.

Факултет за менаџмент

Тхе Факултет за менаџмент обухвата програме који припремају студенте за динамичне каријере у пословне администрације и спортске администрације. Наши дипломци су запослени у свим привредним секторима. Ученици развијају у знање о свим аспектима пословања, укључујући рачуноводство, финансије, маркетинг, управљање људским ресурсима и стратешко планирање. Безброј могућности стаж и цо-оп за позицију чекају студенти желе да наставе каријеру у пословном свету.

Шта су наши ученици кажу: "МБА дегрее ми је дао знање и вештине потребне за почетак своју каријеру. Са неколико понуде за посао, био сам у стању да изабере онај који је био прави фит за мене. "Ентони Ворд, МБА дипломирани, Фалл 2014.

Лаурентиан ДАНАС

Данас, Универзитет броји више од 52.000 бивших студената са многим међународним алумни поглавља, укључујући недавно основано у Кини. Јака у својим двојезичне и трицултурал традиција и са глобалне перспективе, Лаурентиан Университи наставља да шири своје програмске понуде, истраживачке активности и партнерства у Канади и иностранству.

Чињенице и бројке

Година оснивања: 1960 УПИС: 9,500 ПРОГРАМИ

Основне: 94 Сертификати и дипломе: 22 Мастерс: 18 Докторски: 6 Стручне спреме (медицина): 1

ГРАДУАТЕ стопу: 92,6% ФАКУЛТЕТ: 355 пуним радним временом кампуса: Судбури & Баррие

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

MBA

Faculty of Management - Laurentian University

Мастер оф Бусинесс Администратион (МБА) програм факултету Лаурентиан је усмерен за ваш брз, веома конкурентном свету. Пут нас на пробу. ... [+]

Тхе Мастер пословне администрације (МБА) Програм на Лаурентиан Универзитета је усмерен за ваш брз, веома конкурентном свету. Пут нас на пробу.

Покретање недавно ревидирани наставни план и програм у јесен 2015. године, МБА програм је доступан на флексибилан формату, омогућавајући пуним или непуним радним временом завршеним студијама на мрежи, на кампусу или кроз комбинацију оба формата. Учење када и где је заиста до вас! ... [-]

Канада Sudbury
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
Студије на универзитету / кампус
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Laurentian University Bookstore
Address
Sudbury Campus 935 Ramsey Lake Road
P3E 2C6 Sudbury, Ontario, Канада
Vebsajt
Telefon
+1 705-675-1151