Read the Official Description

Катар: Вожња у будућност

Катар је једна од најбрже растућих економија на свету и стога је веома атрактивна пословна дестинација.

Економски раст Катара углавном се базирао на индустрији нафте и природног гаса. Међутим, према Катарској националној визији 2030, економска политика је усредсређена на развој неенергетских сектора. Циљ је претварање тренутне економије засноване на угљенику на напредну, конкурентну и засновану на знању засновану економију.

HEC Paris in Qatar

ХЕЦ Париз се придружио Катарској фондацији у јуну 2010. године, доносећи програме из Извршног образовања и истраживачку дјелатност свјетске класе Дохи и региону. То је први европски партнер у образовном граду.

У овом контексту, ХЕЦ Парис нуди комплетан портфолио менаџмент програма, укључујући и прву међународну међународну МБА Катар, специјалистичку магистарску академију за стратешко управљање пословним јединицама , као и програме менаџмента без дипломе за руководиоце, у форми Извршних кратких програма. Један од најбољих свјетских провајдера програма Екецутиве Едуцатион у протеклих 8 година, ХЕЦ Парис такођер нуди прилагођене програме за појединачна предузећа.

Програми и истраживачке активности HEC Paris in Qatar граде конкурентност предузећа у глобалној економији и у потпуности су усклађене са Катар Натионал Висион 2030 како би подржале трансформацију Катара у напредну, конкурентну и засновану на знању засновану економију.

Дељење наших академских знања

ХЕЦ Парис је покренуо Канцеларију за истраживање у Катару како би додатно унаприједио свој допринос у остваривању економије засноване на знању у Катару, што је више него што је омогућило најбоље свјетске програме извршног образовања у региону. Канцеларија за истраживање, основана уз подршку Катарске фондације, обезбеђује потенцијално финансирање из Катарског националног истраживачког фонда (КНРФ), Катар Фоундатион Ресеарцх

Канцеларија за истраживање ће се усредсредити на развој педагошких садржаја као што су писање пословних студија о локалним предузећима, иновативна академска истраживања која ће бити објављена у престижним часописима, олакшавање докторских и докторских стипендија и стипендија, сарадња са академским и пословним заједнице у Катару, као и организација догађаја, радионица и конференција "Фокус на истраживање".

Објекти

Најсавременије просторије у награђивани торањ 52 торња Торнадо у Вест Баиу - пословном срцу Дохе.

Објекти пружају удобан и лако доступан простор за ХЕЦ Парис програме, док нуди спектакуларан поглед на град.

Партнерство

Основана 1995. године декретом Његовог Височанства Шејх Хамад Бин Калифа Ал Тхани, Отац Емир, Катар Фондација је приватна, непрофитна организација.

Мисија Фондације Катар је да негује будуће вође Катара. На примјер и дијељењем свог искуства, Фондација такође доприноси људском развоју на националном, регионалном и међународном нивоу. У свим својим активностима Фондација промовише културу изврсности у Катару и помаже њеној подршци иновативном и отвореном друштву које тежи развијању одрживог људског капацитета, друштвеног и економског просперитета за економију засновану на знању.

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

EMBA

HEC Paris in Qatar

Извршни МБА је практичан и интензиван програм развијен да вам омогући разумевање социјалних, економских и еколошких аспеката међународног пословања, као и вјештине за имп ... [+]

1 степен, 8 мајора, 14 локација

Извршни МБА је практичан и интензиван програм развијен да вам омогући разумевање социјалних, економских и еколошких аспеката међународног пословања, као и вјештине за имплементацију ваше визије.

Наш посебан фокус на стратегији, лидерству и глобалном пословном окружењу осигурава да сте стекли свеобухватно, иновативно и применљиво знање и вештине.... [-]

Катар Doha
February 2019
16 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
HEC Paris in Qatar
Address
Tornado Tower, 16th Floor P.O Box 5825
Doha, Doha, Катар
Vebsajt
Telefon
+974 4454 0161