Pročitajte zvanični opis

Налази се у Вухан, главном граду провинцији Хубеи и главни центар транспорта у Кини, Централна Цхина Нормал Университи је кључни свеобухватан универзитет директно под управом кинеског Министарства просвете. Сликовито кампус од преко 2.000 Му (330 хектара) је смештен на Гуизи Хилл, граничи Соутх Лаке. Као један од универзитета на листи 211 националног образовања приоритетни пројекат, Централна Цхина Нормал Университи је веома препознат као важан основ за неговање бриљантне таленте за земљу, као и врхунског тренинг центра за одличне наставнике у вишим институцијама у учењу и висок школе.

Наш универзитет је међу првим високошколских установа у Кини имају право да понуди докторске и магистарске дипломе, да процени и даје називе професора, ванредног професора и такође докторске супервизор, и већ је успоставио потпуну и оптимизован напредне образовног система од додипломски да дипломирају програма , од докторски пост-докторским програмима, а од пуног радног времена на програме за одрасле-образовања.

Наша снага истраживање је сведок константан раст из године у годину. Национална Социал Сциенце Ресеарцх рад ЦЦНУ редовима Топ 10 за три узастопне године, а њена друштвена наука истраживачки рад од Министарства просвете заузима врх 6 за четири узастопне године. Рангирање Но.8 у Четвртом друштвених наука угледних научних резултирати награду, низ наших резултата истраживања су освојили награде, укључујући две песнице награде од награде природној науци кинеског Министарства просвете и шест првих награда на Хубеи награде покрајинске природних наука.

Успоставили смо блиске односе са многим кључним универзитетима и истраживачким институтима и спровели школа-то-школе размене и широку академску сарадњу са више од 100 универзитета из преко 70 земаља као што су САД, Канади, Немачкој, Јапану, Русији, Француској, Нев Зеланд, Аустралија, Јужна Кореја и Вијетнам. Страни експерти и професори се редовно позван да предаје на универзитету. У последњих неколико година, професори универзитета су стално шаљу у иностранство за даља истраживања, већина од којих су се вратили кући да постане окосница у својој настави и области истраживања; добар број њих су активне на међународној академској говорницом и да су задивљујуће допринос науци, технологији, култури и образовању размена између Кине и других земаља широм света.

Programi se održavaju na:
енглески језик
кинески

Ova škola takođe nudi:

MBA

Central China Normal University

Формално уписано време за овај мајор је 2012. године. Постоји 13 наставника са пуним радним временом, од којих је 11 докторских студија, формирајући наставни и истраживач ... [+]

Дипломски програм обуке

Професионално: Пословна администрација

Школски систем: 2 године

И. Увод у колеџ

Увод у колеџ Колеџ тренутно има 6 одељења укључујући 7 матураната (Економија, Међународна економија и трговина, Пословна администрација, Управљање људским потенцијалима, Управљање некретнинама, Образовање за финансијско рачуноводство и Финансијско инжењерство) и Курс из математике и економије, Настава за наставне предмете међу курикулумима и пет истраживачких центара. Колегијум има докторску диплому из економске статистике, магистрирала у теоријској економији и примењену економију, магистарски програм, 19 магистарских студија магистарских студија, и магистарске програме МБА, МАЕ и МФ. Примењена економија је кључна дисциплина провинције, Хубеи Центар за истраживање развоја некретнина је основна истраживачка база хуманистичких и друштвених наука на покрајинском нивоу, а управљање некретнинама је специјалност покрајинског бренда. Тренутно, на колеџу има 83 наставног особља за стручно усавршавање и 71 наставника са пуним радним временом. Лекари који примају докторске студије представљају више од 80% укупног броја наставника у болници. На колеџу има 18 професора, 30 ванредних професора, 23 предавача, 47 мајстора, 7 доктора, 2 специјална стипендија из Државног савјета и 3 програма подршке талентима Министарства просвете. Професор 1 особа. Последњих година наши наставници су председавали скоро 50 научно-истраживачким пројектима на националном нивоу, укључујући два главна национална пројекта друштвених наука, и објавили више од 10 чланака у ауторитативним академским часописима као што су Кина друштвена наука, економска истраживања и менаџмент света. , ЦССЦИ папири готово 500, освојио је на покрајинском и министарском нивоу награду за више од 10 награда за друштвене науке, укључујући прву награду на покрајинском и министарском нивоу. Колеџ обраћа пажњу на отворено... [-]

Народна република Кина Wuhan
September 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
华中师范大学
Address
NO.152 Luoyu Road
430079 Wuhan, Hubei, Народна република Кина
Vebsajt