Pročitajte zvanični opis

Историја пословно образовање у Шангају Универзитета финансија и економије (СУФЕ) може се пратити уназад до 1917, када је формирана трговине програм на Нањинг високом итељског. Ианг Ксингфо, познати друштвени активиста и патриотски демократска личност, био је директор програма. У 1921, програм је исток пребачен у Шангају и постао Схангхаи Университи оф Цоммерце. Овај универзитет је прва трговина универзитет у кинеској историји образовања. Гуо Бингвен, познати педагог, био је први канцелар. Мр Иинцху, чувени економиста, је постао први директор академских послова.

Као кинеске установа први високог образовања пословних студија, СУФЕ предложио јер је утврђено "да тренира и развију те таленте који имају за навођење и организационе способности и може да дође до вођства у индустрији и трговини." Држећи се ове традиције и духа, СУФЕ је неколико генерација одличних радници су се обавезују да ће пословна истраживања, истраживање истине и допринос друштву са својим истраживачким и образовним достигнућима формирањем блиској сарадњи са друштвом.

Након неколико генерација непрекидним напорима пословних едукатора, СУФЕ је постала мултидисциплинарна универзитет који се фокусира на примењеној економији и менаџмент науке и одржава координиран развој финансија, економије, менаџмента, права и науке. Године 1981., СУФЕ постала прва финансијска универзитет доделио право да одобри докторске дипломе. Године 1992., СУФЕ је био међу првим школама успоставити мобилне станице. Године 1996, СУФЕ придружио "211 пројекта," програм за изградњу 100 кључних универзитета. У 2000. и 2007. години, СУФЕ добио "изузетан" учење апсолвент процени из Министарства просвете. Универзитет уписани у националним универзитетских програма на високом нивоу (985 пројеката) у 2007. години.

Универзитет тренутно има 3 националном кључу дисциплине - рачуноводство, финансије и историја економске мисли, 1 национални кључ неговање дисциплина - финансијске, 4 кључних дисциплина Министарства финансија и 6 Шангај кључних дисциплина. Универзитетске куће 3 националној основи који су основа за обуку националних економских талената, национални културни квалитет образовања основа за студенте, а кључни истраживачка база за хуманистичких и друштвених наука Министарства просвете - Института за рачуноводство и финансије. СУФЕ сада има 4 докторирао програме дисциплина првог нивоа који су теоријске економије, примењено економије, пословне администрације и управљања Сциенце & Енгинееринг, 3 мобилне станице за пост-докторске истраживања о теоретским економије, примењену економију и пословну администрацију, односно, 44 докторских Студијски програми за другог нивоа дисциплине, 6 мастер студијским програмима првог нивоа дисциплине, 74 мастер студијским програмима другог нивоа дисциплине, и 36 основних програма.

Према развојном оријентацијом универзитета у "бити мултидисциплинарни истраживачки универзитет са препознатљивих финансијске могућности", општи циљ "изградња прве класе социјалистичку универзитет под модернизован, интернационализованог и информатионизед развојног оквира", концепт отворених врата, и међународне трендове пословно образовање, СУФЕ наставила college оф Бусинесс почетком 2011. године да се интегришу снаге и предности у дисциплинама ", изградити водећи пројекат пословне едукације, побољшање садржаја и квалитета у пословно образовање, и посвети високом нивоу и иновативних пословних лидера 'гајење за Кину и свет. Верујемо, у блиској будућности, Цоллеге оф Бусинесс, Шангај Универзитет финансија и економије ће бити изузетан сила да допринесе за раст и интеграцију Кине у светску економију.

Визија Цоллеге оф Бусинесс

Као један од најнапреднијих институција за пословне студије у Кини и јединствено се налази у Шангају, центар трговине и транспорта нације, као и финансијски центар у источној Азији, Цоллеге оф Бусинесс, Схангхаи Универзитета финансија и економије настоји да у потпуности Користим се од свог надређеног положаја, да служи као пословни лабораторији и да допринесу друштву са својим истраживачким и образовним достигнућима формирањем блиско партнерство са друштвом и допуњују један другог.

Мисија Цоллеге оф Бусинесс

Цоллеге оф Бусинесс, Шангај Универзитет за финансије и економију, извршено, са глобалном визијом, развоју пословне таленат, предузимање иновативни бизнис истраживања, водећи пословне лидере, и промовише пословне цивилизацију.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

MBA sa fleksibilnim vremenom pohađanja predavanja

Shanghai University of Finance & Economics - College of Business

Међународни МБА програма Шангају Универзитет за финансије и економију (СУФЕ) и Вебстер Университи (Вебстер) је призната од стране кинеског Министарства просвете (МЕ) из 1 ... [+]

Међународни МБА програма Шангају Универзитет за финансије и економију (СУФЕ) и Вебстер Университи (Вебстер) је призната од стране кинеског Министарства просвете (МЕ) из 1996. године, који је један од првих Имба програма признају МЕ чини. Програм има за циљ неговање пословне лидере са глобалне перспективе и крос-културног менаџмента талента.

Методе Наставни план и наставни складу са међународним стандардима. Текла и предавања су професионални и најсавременије, на основу водећим САД МБА програма. Ово је све енглеском програма. Курсеви су темељити, с обзиром на 9 недеље семестра. Циљ је дубоко учење и студентске способности. Студенти имају довољно времена да се акумулира знање на сваки недеља основи.... [-]

Народна република Кина Shanghai
September 2019
Fleksibilno vreme
2 - 4 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom