Read the Official Description

Зашто одабрати Интеркултуру?

Intercultura Costa Rica Шпанске школе са два лепо уређена кампуса - града и плаже - основане су 1993. године са циљем да обезбеде квалитетан и разноврстан шпански програм за уживање у свим старосним, националним и шпанским нивоима. Наши програми иду изнад свих стандарда. Са нашом двема локација високог контраста нудимо студентима прилику да уче и живе шпански језик и костариканску културу кроз наше:

  • шпански часови усмерени на разговор су динамични и интерактивни
  • бесплатне дневне активности: латински плес, јога, кување, филмови, зумба, уметност ..
  • породичне куће које су у пјешачкој удаљености од школе.
  • изванредан квалитет наших академика (ми смо једина језичка школа у Костарики која је призната од Глобалног договора Уједињених Нација ) и изабрали су их Дуке, УНЦ, Универзитет у Конектикату и други за студирање програма у иностранству.
  • пријатељска атмосфера, персонализовани приступ и пажња на детаље
  • посвећеност одрживом развоју заједнице (заједно са другим пројектима заједнички водимо непрофитни програм за локалну децу).

Погледајте наш Хередиа Цити Цампус - из перспективе ученика:

СМАЛЛ ЦЛАССЕС

Наше динамичне и интензивне групне класе садрже највише 6 ученика . Коришћењем комуникативног приступа наставе у потпуности смо ангажовали ученике и ставили их на пут ка успјеху на језику.

ДАВАЊЕ НАЈБОЉА ЗАЈЕДНИЦУ

Осим што помаже ученицима да уче шпански језик, Интеркултура је такође посвећена доприносу одговорном и одрживом развоју у заједницама које нас примају. Приближно 3% школарине за ученике кориштене су за финансирање иницијатива за развој заједнице, еколошких пројеката, културних догађаја и пружања додатних образовне могућности за локалне заједнице и чланове особља.

Са нашим добро успостављеним волонтерским пројектима широм земље и искусним волонтерским координаторима на лицу места, Интерцултура нуди сјајне и јединствене волонтерске могућности за све студенте који су завршили курс шпанског језика са нама. Можете своје вријеме волонтирати у областима образовања, социјалног рада, заштите животиња и очувања животне средине.

ПРИЗНАЊЕ УЈЕДИЊЕНИХ НАЦИЈА:

Интеркултура је такође прва академска институција у Костарики која је званично признала као партнера у УН Глобал Цомпацт, подржавајући принципе одрживог развоја и корпоративне одговорности у области људских права, закона о раду и еколошких пракси.

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi: