Pročitajte zvanični opis

London School of Commerce Malta

Део Лондонске школе трговине (УК) групе колеџа у сарадњи са Универзитетом у Бедфордсхиру

Малта Цампус

London School of Commerce Malta нуди атрактиван централни кампус на запањујућој локацији на очаравајућем острву Малта гдје је енглески један од два службена национална језика и широко говори свима локално становништво. LSC Malta кампус је опремљен свим објектима потребним за позитивно учење, укључујући Ви-Фи у целом објекту, добро опремљену и опремљену библиотеку и просторе за забаву.

Библиотека LSC Malta се састоји од зајма и референтне збирке свих основних текстова и препоручених читања. Такође су доступне збирке вештина студија и референтне методологије истраживања. Поред тога, студенти ће имати пуно доступност преко 70.000 текстова доступних електронским путем преко ЛСЦ-ове онлине библиотеке.

Модерни објекти LSC Malta и свеобухватне ресурсе за учење пружит ће вам одговарајућа средства за несметано напредовање у вашим студијама уз развијање знања и експертизе неопходних за каријеру у међународном послу. LSC Malta је поносна што њен наставни факултет укључује истакнуте професоре, истраживаче и високо квалификоване професионалне академике.

Предности LSC Malta

Кампус се налази у непосредној близини историјског града Валете, која је УНЕСЦО светске баштине и у непосредној близини главног транспортног центра на острву, као и мноштво историјских знаменитости, трговачких центара, слободних зона и забавних локација .

На LSC Malta бићете уроњени у стварно разноврсно окружење сачињене од студентске популације која представља таласасту лонац националности и култура, чинећи ваше образовање стварно формативном искуству која превазилази основне академске успехе.

LSC Malta је лиценцирана као Институт за високо образовање (Лиценсе Нумбер 2014-ФХИ-025).

Кључне предности

  • Добијте глобално признат степен
  • Могућност преноса кредита у (УК) како би сте добили британски МБА диплому
  • Изузетно конкурентне курсеве курса, које се плаћају у флексибилним ратама
  • Проучите и живите у јединственом окружењу медитеранске државе на енглеском језику
  • Познати међународни факултет
  • Искористите модеран, потпуно опремљен кампус на централној локацији
  • Приступу 70.000 онлајн материјала за учење
Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Globalni MBA

London School of Commerce Malta

МБА курс је усмерен ка амбициозним професионалцима за управљање пословима који траже приступачан и ефикасан начин за унапређење своје каријере. Програм се подучава на при ... [+]

ЗахтевиБацхелор диплома са признатог универзитета са добрим оцјенама (требао би бити еквивалентан дипломе из баклора у Великој Британији (Хонс))Треба да има најмање 21 годинуМинимална способност енглеског језика на ЦЕФР Б2. Студенти који немају потребне енглеске способности могу студирати прије сесије курсеве на енглеском језику.

МБА курс је усмерен ка амбициозним професионалцима за управљање пословима који траже приступачан и ефикасан начин за унапређење своје каријере. Програм се подучава на прикладној модуларној основи, идеална за запосленима који су запослени, како локално тако и локално... [-]

Малта Floriana
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
12 - 18 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Inauguration of LSC Malta

Study at LSC Malta

Student from Morocco

London School of Commerce Malta
Address
Floor 3, Europa Centre, St. Anne Street
FRN9020 Floriana, Малта
Vebsajt
Telefon
+356 2122 6200