Read the Official Description

КО СМО?

Ова институција је саградила група глобалних едукатора са искуствима широм свијета. После сведочења о сталним променама које су суочене са пословним светом и основним узроцима традиционалног образовања, одлучили смо се понашати. Ова институција је дизајнирана и води га страствени васпитачи са искуствима са врхунских универзитета широм света, као што су Станфорд и Паце Университи у САД, Универзитет Ливерпоол и Лондон Сцхоол оф Бусинесс анд Финанце у Великој Британији, Универзитет за међународни бизнис и економију и Универзитет у Пекингу у Кини, Гренобле Градуате Сцхоол оф Бусинесс у Француској, У21 глобални универзитет у Сингапуру, Универзитет за професионалне студије у Гани, Универзитет Цхулалонгкорн на Тајланду, и још много врхунских институција унутар одговарајућих регија.

Индивидуални холистички развој

ТРАНСЦОНТИНЕНТАЛНИ ИНСТИТУТ ВИСОКОГ ОБРАЗОВАЊА

Интегришемо ваше едукативно путовање са индивидуалним планом развоја . Ово почиње од почетног уписа ученика у нашу институцију и стално се развија кроз сваки модул. Неки од свесних догађаја укључују емоционалну интелигенцију, поверење и иновативне способности. Пре него што започнете модул, професори интегришу ваше личне развојне потребе у процес учења пре него што уђете у прву класу. Никада не почињете као непозната особа која је део пописа ученика. Наш интегрирани систем индивидуалног холистичког развоја убрзава импулс вашег развоја док напредујете кроз сваки модул.

ВС.

ОСТАЛИ УНИВЕРЗИТЕТИ

Интегрисани развој студената није присутан на већини универзитета, а то је много мање холистички развој. Професори започињу сваки модул да виде ученике као "празну шприцу" , не знајући за било какве јединствене развојне потребе или циљеве сваког ученика. Ваш развој обично почиње са "0" са сваким семестром.

Чланци и публикације

Ефикасно развијте праве вештине
Како можете превазишати свој потенцијал?
Три начина за постизање лојалности запослених и одржавање врхунских извођача од напуштања

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:


Transcontinental Institution Of Higher Education

Унфоргеттабле !!! Не само са трансформацијским искуствима, већ и са свиме што научите. За разлику од традиционалног образовања где заборавите већину онога што научите, от ... [+]

ПРЕГЛЕД ПРОГРАМА

Извршни МБА курс је дизајниран за лидере који имају страст према иновацијама, жељом да направите велику разлику и неуспјешан потез за успех. Ако поседујете неку од ове три карактеристике, овај курс ће вас покренути као ништа што сте икада доживели. У оквиру провјереног оквира за извршни развој, дизајн курикулума нуди непоновљив стратешки фокус на ваш раст као интегрисани појединац из перспективе вишеструких интелигенција. Дизајниран од стране глобално познатих стручњака из различитих области пословања, курс вам омогућава да интегришете своје професионалне одговорности с моћним искуством у учењу са мјерљивим успјехом у многим подручјима од интереса, попут емоционалне интелигенције и иновативности.... [-]

Малта Mosta
Otvoren upis
Fleksibilno vreme
16 - 21 месеци
Online студије
Комбинација Online и кампус студија
Pročitajte više na srpskom

Explore the myth of Knowledge=Power