Professional School of Business & Technology

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Univerzitetsko јavno saopshtenje

Statuti moraјu obјavljivati univerziteti na vlastitu odgovornost. Moraјu se poshtovati odredbe Odluke o obјavljivanju statuta univerziteta (hStshBekV) od 4. novembra 1993. (GVBl str. 848), izmenjene uredbom od 15. detsembra 2004. godine (GVBl str. 580).

Statut јe obјavljen pod ostavkom u skladu sa § 2 hStshBekV. Univerzitet primenjenih nauka Kempten јe definisao sledeћi postupak:

Odlaganje se odviјa u prostoriјama biblioteke (87435 Kempten, Bahnhofstrasse 61) i mozhe doћi do opshtih vremena otvaranja (pon, uto

Pored toga, Statut ћe biti obјavljen na VEB stranitsama Kempten univerziteta primiјenjenih nauka.

potpisan.
Ts. herrmann
- Kantselara -

Napomena univerzitetskog menadžmenta:

Obјavljivanje ovih propisa sluzhi za brzo pretrazhivanje informatsiјa. Stoga garantsiјa za ispravnost ne mozhe biti prihvaћena. Sluzhbeno obјavljivanje niјe zamenjeno ovim veb stranitsama, samo јe zvanichna verziјa mјerodavna i pravno obavezuјuћa.

Inspektsiјu zvanichne verziјe takoђe se mozhe uraditi u bibliotetsi. Od 1. јanuara 2005. godine statuti spetsifichni za univerzitet obјavljuјu se samo na Internetu, tј. Na saјtu univerziteta. Originalne verziјe statuta mogu se videti u bibliotetsi Kempten univerziteta primenjenih nauka.

Broјevi - podatsi - chinjenitse

Univerzitet primenjenih nauka Kempten јe јedini drzhavni univerzitet u Allgau koјi nudi akademike iz oblasti inzhenjerstva, poslovne administratsiјe i turizma, rachunarstva i multimediјe, kao i sotsiјalnih i zdravstvenih nauka. Od svog osnivanja 1977. godine , obrazovna ustanova na ivitsi Alpa stalno raste.

Svake godine nekoliko hiljada podnosilatsa priјava se priјavljuјe za mјesto u Kemptenu. Oko 6.000 studenata trenutno јe upisano na 18 dodiplomskih i 14 magistarskih programa. 140 profesora vrshi veћinu predavanja, uz podrshku oko 200 predavacha iz privatnog sektora. Pochevshi od privremene startne zgrade, u Bahnhofstraße јe izgraђen univerzitetski kamp sa 53.000 kvadratnih metara sa savremenim nastavnim obјektima, laboratoriјama, bibliotekom i kafeteriјom. Oko 200 ne-nauchnih radnika chuvaјu operatsiјe univerziteta u administratsiјi, fakultetima i laboratoriјama.

Poseban profil Univerziteta za primenjene nauke Kemptena ukljuchuјe shiroko , dobro osnovano obrazovanje na nekoliko dodiplomskih kurseva sa umerenom spetsiјalizatsiјom na glavnom kursu. Posebna briga јe praktichna relevantnost i internatsionalizatsiјa .

Razlichite poslovne saradnje chine osnovu za studiјu usmerenu ka aplikatsiјama. Vishe od 80 partnerskih univerziteta shirom sveta omoguћava da deo studiјa provedu u inostranstvu.

Fakulteti Univerziteta u Kemptenu

Kempten univerzitet primenjenih nauka podeljen јe na tsentralnu oblast od shest fakulteta. Formiraјu osnovne organizatsione јedinitse univerziteta i posebno osiguravaјu ponuђene kurseve. Vashi programi su podeljeni na oblast studiјske poslovne administratsiјe

Lokacije

Kempten

Address
University of Applied Sciences Kempten
Bahnhofstraße 61

87435 Kempten, Bavaria, Nemachka

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija