Pročitajte zvanični opis

ЕКраков Сцхоол оф Бусинесс Црацов Университи оф Ецономицс (ЦСБ-.цуе) је присутна на тржишту образовних услуга од 1991. године. Школа нуди МБА студије, постдипломске студије, и то је пружање истраживање консултантске и издавачке услуга. ЦСБ-.цуе се стално унапређује своју понуду, прилагођавајући се захтевима данашњег тржишта. Динамичан развој и успех довести до високог положаја у школи у пољским ранг листи су узроковане све више и више признања у међународној арени. Краков Сцхоол оф Бусинесс ЦУЕ одржава наставила сарадњу са предузећима, културним центрима, универзитетима, након средњим школама и колеџима, како у Пољској и иностранству. То је део међународне заједнице, која пружа прилику да се упознају са пословним партнерима из целог света да размењују искуства и надлежности, за приступ глобалну мрежу образовних институција, организација јавног сектора и консултантских фирми.

Партнери Школе су: Ст. пословна школа (Швајцарска), Ецоле де Манагемент де-Нормандија ЕСЦ Клермон Градуате Сцхоол оф Манагемент / Група ЕСЦ Клермон (Француска), Кларк Универзитет Суффолк Универзитета Сојер Бусинесс Сцхоол Рузвелт Универзитет, Хелер колеџ Бизнис, Гранд Валлеи Стате Университи (САД), Стокхолм пословна школа (Шведска), Универзитет у Јоханесбургу (Јужна Африка), Академији за економске студије из Молдавије (Молдавија), банкарство Универзитета (Украјина).

Од 2011. ЦСБ-.цуе био је члан ЕФМД - Европске фондације за развој менаџмента.

Главни циљ школе је да се фокусира на друге сарадњи са пословном свету. То осигурава да је знање које се преноси на студенте је снажно у вези са пословном праксом, јер тек тада дипломци ће имати јаку позицију на тржишту рада и да ће развити Полисх предузетништво.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

MBA

Cracow School of Business at Cracow University of Economics

Иновативне МБА ЦСБ мастер студије организује Црацов Сцхоол оф Бусинесс ЦУЕ у сарадњи са Цларк Университи оф Ворцестер (САД). Ове студије створене су првенствено за људе к ... [+]

МБА ЦСБ мастер

Иновативне МБА ЦСБ мастер студије организује Црацов Сцхоол оф Бусинесс ЦУЕ у сарадњи са Цларк Университи оф Ворцестер (САД).

Ове студије створене су првенствено за људе који желе започети своју каријеру у бизнису (млађи менаџмент).

МБА ЦСБ МАСТЕР ПРОГРАМ:Број сати: 2 160 сати (480 часова часова и 1 680 часова индивидуалног пројектног рада)МБА ЦСБ Мастер студије трају четири семестра, током којих се обављају разреди подељени у области компетенцијаПримењени језик: енглески 100%Викендске вјежбе се изводе у петак (од 15.00 до 21.00 сати), суботом и недјељу у времену од 8.00 до 16.00 сати. Састанци се одржавају једном или два пута месечно.Трошкови МБА ЦСБ Мастер програма: 6 900 ЕУР (могућност плаћања у ратама), 200 ЕУР неповратне накнаде за ангажовањеПартнер школа: Цларк Университи оф Ворцестер (САД)Програмски циљ... [-]
Пољска Kraków
October 2019
Fleksibilno vreme
4 семестра
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Location address
Rakowicka 27,
Kraków, Lesser Poland Voivodeship, 31-510 PL
Social Media