Pročitajte zvanični opis

112357__APT8752.jpg

Да ли планирате да покренете Екецутиве МБА програм и тражите прави смер за вас? Придружите нам се за вебинар 26. марта, 17:00
Пријавите се овде - хттпс://линк.до/иКдСЈ


О нама

Warsaw University Of Technology Business School је међу најбољим пољским школама које нуде квалитетно менаџерско образовање. Школа дјелује више од 27 година. Редовно је уврштена на врх рангирања на националном нивоу и стално побољшава своју позицију на међународном рангирању. Циљ школе је да едукује данашње менаџере који јасно разумију садашњи свијет, као и своју властиту улогу пословних лидера. Наша мисија је да култивишемо одговорне лидере који су у стању да воде друге и који континуирано раде на сопственом знању, вештинама и талентима.

Наша мисија је да култивишемо одговорне лидере.

Школа за лидере

Модерној економији и друштву су потребни прави лидери - лидери који су способни за стратешко планирање, одговорно се понашају, ефикасно рјешавају проблеме, узимају израчунати ризик и дијеле свој ентузијазам с другима. Они треба да развију своје менаџерске и предузетничке вештине и да имају дубок увид у економију и сопствену организацију. Лидери такође морају бити отворени, флексибилни и способни да се прилагоде променама које се дешавају у њиховом окружењу.

ВУТ Бусинесс Сцхоол обликује људе који разумеју другачије гледиште, увјерити и водити друге људе.

Европски експеримент

Warsaw University Of Technology Business School основана је 1991. године као резултат храброг експеримента. Основали су га четири институције: најбољи пољски технички универзитет, Технолошки универзитет у Варшави и три престижне пословне школе из западне Европе - ХЕЦ Сцхоол оф Манагемент (Париз, Француска), Лондон Бусинесс Сцхоол (УК) и НХХ Норвегиан Сцхоол оф Ецономицс. (Берген, Норвешка). Стога је од самог почетка ВУТ Бусинесс Сцхоол имала истински интернационални карактер, који је успјешно одржаван захваљујући континуираном ангажману оснивача. Дугогодишња школа је члан Европске фондације за развој менаџмента коју су креирале водеће европске школе менаџмента.

110414_inauguracja2018-64.jpg

Највиши квалитет образовања

Warsaw University Of Technology Business School развила је властити модел образовања , који одговара на сложеност модерног свијета и висока очекивања с којима се лидери морају суочити. Модел је заснован на три стуба:

  • развијање знања и вештина
  • коришћење знања у пракси
  • лични развој ученика

Наш модел је оријентисан ка разумевању комплексности савремене економије и друштва, односа између различитих области деловања као и разумевања изазова са којима се лидери морају суочити. Независни тимови, који се састоје од пољских и страних научника и пословних практичара, осигуравају да наставни планови и програми остану највишег квалитета.

Поносни смо што пружамо образовање које испуњава очекивања наших ученика.

Алумни Нетворк

Поред квалитетног образовања, наша МБА мрежа 'дипломских' мрежа је највећа предност ВУТ Бусинесс Сцхоол . Наши алумни се шире широм света, имају високе позиције у организацијама и често су развили сопствена предузећа. Захваљујући сарадничкој алумни мрежи, наши дипломци стварају јединствене пословне могућности.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

EMBA

Warsaw University Of Technology Business School

Екецутиве МБА програм који нуди Технички универзитет у Варшави, најбољи технички универзитет у Пољској, карактерише приступ у стварном животу у комбинацији са изванредним ... [+]

Водећи у будућност кроз нове технологије

Престижни, међународни ванредни студијски програм на енглеском језику

Екецутиве МБА програм који нуди Универзитет у Варшави

Технологије, најбољег техничког универзитета у Пољској, карактерише приступ у стварном животу у комбинацији са изванредним академским

стандарде и дубоко разумевање технологија сутрашњице. Дизајн ЕМБА програма развијен је како би се испунила очекивања менаџера високог и средњег нивоа. Наш програм отвара нове хоризонте и омогућава да разумемо најновије т... [-]

Пољска Warsaw
October 2019
Fleksibilno vreme
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Graduates' Opinions

Graduation Executive MBA Katalyst