Pročitajte zvanični opis

Порто Пословна школа је Пословна школа у највећој португалске Универзитета, Универзитета у Порту. Њена мисија је учење студијама и напредне извршне обуку из менаџмента, комплементарних дјелатности са сталним укључивањем у области примењених истраживања и пословних услуга.

Порто пословна школа спаја вештине и искуство бивше ЕГП-УП и ИСФЕП, извршни пројекта обуке који је успешно развијен у оквиру Економског факултета.

Као основног ресурса, Порту Пословна школа има наставно особље са дугим искуством у настави и истраживању, са Универзитета у Порту (економију, Енгинееринг, право и психологију и образовне науке факултета), за који се додају још два наставна категорије: менаџери са академски тренинг и чврсте пословне каријере, а наставници страних универзитета, односно Сјеверне Америке оне (Централ Флорида, Массацхусеттс, Мајами и Њу Орлеанс) и европским (Лондон Бусинесс Сцхоол и Бусинесс Институте, између осталог). Ове везе са сличним страним школама, које постоје од 1988. године, у неким случајевима, осигура висок ниво интернационализације у својим активностима.

Порто пословна школа

Порто пословна школа, чак има подршку групе предузећа и других референтних организација са значајним укључивање у формирању органа управљања Школе (Управни одбор и менаџмент), а који би се обезбедила ефикасна везу за школу са португалског пословном свету . Учешће предузећа у управљању моделу Порто Бусинесс Сцхоол је знатно већа него што је опажено у било којој другој португалског Бусинесс Сцхоол.

Порто Пословна школа тренутно има следеће као референтних производа: међународни пуним радним временом МБА, Магелан МБА, и МБА. Осим ових програма, Порту Пословна школа и нуди сет од годину дана студијама, кратке и средње трајање извршних програма, горње семинаре менаџмента, програме обуке у предузећу и пословних услуга (избор и ангажовање квалификованих радника, и примењена истраживања и саветовање активности).

Вредности Порто Бусинесс Сцхоол

  • то добро ради
  • Прављење разлике
  • Тежња за Више
  • Образовање за живот

Мисија

Порто пословна школа има задатак да побољша квалитет управљања и да промовишу промену у предузећима и другим организацијама, путем стручног усавршавања на пост-дипломирао нивоу, примењено истраживање и саветовање. Порто Пословна школа намерава настоји да развије мрежу знања и вештина и подршка за поступке лидера и за конкурентност предузећа на глобалном тржишту.

Визија

Наш циљ је што је у лидера у извршном обуку из менаџмента, постављање предузећа и академије бок уз бок у он одвија процес учења и међусобног уважавања један.

Партнери

Порто пословна школа је подржан од стране 36 повезаних тијела. У наставку су тренутно Порто Бусинесс Сцхоол партнери:

Академска

Порто пословна школа

Нон-Академски:

Порто пословна школа

Акредитације

Програми МБА у Порто Бусинесс Сцхоол су носиоци две међународне акредитације: АМБА и ЕПАС.

Порто пословна школа
Programi se održavaju na:
енглески језик
португалски

Ova škola takođe nudi:

MBA

Porto Business School

Магеллан МБА је прилагођених путовање од првог дана, савршено темпом да вам пружи најбољу износу од тврдих и меких вештина, просветљења и искустава који ће вам омогућити ... [+]

Од Порто у свету

Твој живот мења путовање почиње овде.

Понекад путовање је само почетак нечег већег.

Град предузетника, Порто је други по величини град у Португалу и један од водећих економских и индустријски центар земље.

Снажно повезана са трговином и љубав према слободи - толико, да се зове Град ИНВИЦТА (Непоражени Град), Порту је познат по чарима свог историјског центра (Културна баштина од 1996. године), али и по свом динамичност - тхе 21ст- век Порто је модеран и жив град који никад не престаје. Њене зелене површине и спортске терене, његова свеобухватни систем јавног превоза и његова посла култура и ноћни живот је забавно и узбудљиво град, 24 сата дневно чини.... [-]

Португалија Porto
February 2020
Redovne studije
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Porto Business School | Institutional video

Make change happen

Location address
Avenida Fabril do Norte, 425
Matosinhos
Portugal

Porto, Porto District, 4460-312 PT
Social Media