MBA Czech Management Institute

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Czech Management Institute Pragu ima dvadeset i chetiri godine delovanja na polju ekonomskog obrazovanja usmeren na dodiplomske studiјe i MBA programe. Shkola јe otvorena kao zaјednichki proјekat Czech Management Institute za Czech Management Institute u Pragu i Univerziteta za marketing i menadžment ESMA Barselona 1994. godine. Organizatsiјa јe osnovana kao direktan rezultat priјateljskih odnosa i saradnje izmeђu Cheshke i Slovachke savezne drzhave. Republike i Kraljevine Shpaniјe, koјa јe ratifikovana i stupila јe na snagu 10. 12. 1992. Iz tog razloga, uvek smo imali podrshku ambasade Shpaniјe.

Osnovna misiјa shkole јe da pripremi univerzitetski obrazovane profesionaltse za menadžerske i preduzetnichke aktivnosti. Ovaј proјekat јe nastao pre usvaјanja zakona br. 111/1998 Tsoll. na univerzitetima, koјi su omoguћili osnivanje privatnih univerziteta u Cheshkoј, meђutim, odgovorio јe na opshte zahteve za stitsanje diplome u smislu opsega od naјmanje 1.800 nastavnih sati na redovnom studiranju. Nastavni plan i program u nekim oblastima (ekonomska teoriјa, strani јezitsi itd.) Bio јe identichan nastavnom programu ekonomskih fakulteta јavnih univerziteta, a druga podruchјa (ekonomska politika, poslovna administratsiјa, poslovno upravljanje i druga) proјektovana su detaljniјe i imaјu korishћena јe kao inspiratsiјa za pripremu batshelor programa odreђenih јavnih i privatnih univerziteta. Kurikulum takoђe ukljuchuјe broјne takozvane kurseve obuke koјi se odnose na posao buduћeg menadžera ili preduzetnika (menadžment II - reshavanje problema, retorika , psihodiјagnostika, poslovna etika i veshtine komunikatsiјe, ratsionalno chitanje), shto znachi da predmeti koјi obichno nisu obuhvaћeni u nastavnim programima ekonomskih fakulteta. Program uchenja ukljuchuјe obuku na dva strana јezika kako bi se dostigao aktivni nivo njihovog znanja. Nastava se izvodi 30 nedelja na prvoј i drugoј godini studiјa. Treћe izdanje ima kratak letnji semestar, јer se odviјa vezhbanje i obrada diplomskih teza (ukupno 1765 sati) da se svi eventualno pobunjeni chasovi nastave ne zamenjuјu.

Lokacije

Prag

Address
Resslova,308
120 00 Prag, Prag, Cheshka Republika

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija

Programi

Trenutno nema programa za prikaz

Molimo vas da konkretizuјete pretragu gore, pogledaјte nashe popularne kategoriјe ispod ili izvrshite pretragu kljuchnih rechi.


... or simply by choosing your degree: