Read the Official Description

Московски државни универзитет

универ мала

Основана 1755 Ломоносова Московски државни универзитет (МГУ) је најстарији и најпознатији универзитет у Русији. Данас Московски државни универзитет нуди обуку у скоро свим гранама савремене науке и хуманистичке науке. Више од 40.000 дипломске и постдипломске студената, и око 7.000 студенти студирају на универзитету, а више од 5.000 стручњака да МСУ Сокови курсеве сваке године. То је центар за истраживање науке познатог по својим великим научним школама универзитет је да броји 11 добитника Нобелове награде међу својим професорима и дипломаца.

Московски државни универзитет се састоји од 40 факултета и школа, 15 истраживачких института, 23 научне и примењене центара, 4 музејима, Сциенце Парк, ботаничкој башти, библиотека, Универзитет издавачка кућа и штампарија, рекреативни центар и интернат за талентоване деца. 8 домови смештене преко 12.000 ученика.

Ломоносова Московски државни Бусинесс Сцхоол

школа

Ломоносова Московски државни Бусинесс Сцхоол (Ломоносова МГУ Бс) основана је 1989. године у Московском државном универзитету је један од најстаријих пословних школа у Русији.

Ломоносов МСУ Бс с програма (Бацхелор оф Манагемент, Мастер ин Интернатионал Бусинесс, МБА, МБА програма и докторских студија (ПхД) су дизајнирани да задовоље најсофистицираније потребе савремених руских и страних студената. Ломоносова МГУ БС успешно интегрише традиционални приступ са новим приступима који гледају управљање наставе као савремене уметности пословања.

Имајући јаке везе са руском пословном свету, Ломоносова МГУ БС нуди корпоративне програме по мери. Амбицију да буде најбољи је награђен признањем наши дипломци '- Ломоносова МГУ, БС је била рангирана # 1 у Русији, према анкетама које држе водеће пословног часописа "Тајна фирми" у 2007, 2008. и 2010. године. У 2011. Ломоносова МГУ, БС је била именован један од "најбољих пословних школа у Источној Европи" по ЕДУНИВЕРСАЛ ранкинг.

Ломоносова МГУ БС је лидер у руском образовању менаџмента, поносни да буду признати од стране пословних и академске заједнице за:

  • ацтион-ориентед дипломци који прихватају перспективу предузећа и воде са интегритетом, визијом, пресуда, етичке посвећености и друштвене одговорности;
  • високог квалитета, изузетан ученик центру наставу обезбеђује наменски пуним радним временом, сарадник и гостујући Интернатионал Фацулти користећи различите образовне управљање технологија, као што су, методом случају, тимски рад пројекте, најсавременијим пословних симулација и практичних искустава;
  • интегрисани и иновативни курикулум и наставни материјал за курс ускладити са потребама доживотног учења садашњих и будућих пословних лидера;
  • управљачки релевантна истраживања у сарадњи са нашим стратешким партнером, Институт за стратешке студије комплекс (ИЦСС)
  • узајамно јачање партнерства са руским и међународним пословним организацијама, влади и лидера цивилног друштва који уводе Ломоносова МСУ студенте БС у стварном свету бизниса.

Мисија Ломоносов Мосцов Стате Университи Бусинесс Сцхоол

О ГСБА

Ломоносова МГУ БС обучава студенте да постану успешне менаџере отварањем нове међународне видике њима и повећање њихове конкурентности кроз развој модерне визије, глобално размишљање и понашање које поштује моралне, етичке и законске стандарде. Друга компонента мисије МСУ БС је развој и објављивање квалитетних образовних материјала на основу научних и примењених истраживања.

Ломоносов МГУ БС`с циљ је да се ојача у уметности, теорије и технологије пословања и управљања. Припремајући стратешки фокусирано, способне и етичке менаџерима, Школа доприноси развоју цивилизованог, конкурентном пословном реалношћу у Русији и око ворлд.Тхе Ломоносов МСУ Бусинесс Сцхоол ради да оствари своју мисију и оствари свој циљ пружајући студентима са Едуцатион Манагемент највиши квалитет могуће, образовање које у потпуности усклађен са међународним стандардима за осигурање квалитета у високом образовању.

ЛОМОНОСОВ МГУ БС путу ка успеху

Ломоносова Московски државни Бусинесс Сцхоол (МГУ Бс) припрема високо квалификовани, етички и стратешки оријентисани менаџери који могу да доносе одлуке у условима неизвесности, узимају ризик и сносе одговорност, доприносећи изградњи цивилизован посао у Русији.

Ломоносова Московски државни Бусинесс Сцхоол (МГУ Бс) је једна од најстаријих пословних школа у Русији. Од свог оснивања 1989. године до данас МГУ БС залаже за континуирани развој и квалитет. Из године у годину МГУ БС заузима прва места у међународним и руским Бусинесс Сцхоол ранг листи, што значи да посао, студенти, алумни и академска заједница високо ценити квалитет образовања и јединствене могућности које нуди школу. МГУ БС је ко-оснивач удружења АБЕСТ21 и активни учесник водећих међународних асоцијација из области бизниса и менаџмента, као и партнер од водећих међународних пословних школа. У 2011. години, МГУ БС програма "дипломирани менаџмент" је добила престижну међународну акредитације ЕПА (европски система акредитације програма), потврђујући висок квалитет и интернационализација програма, као и блиске везе образовног процеса са пословном праксом.

Интегришу. Пут до успеха лежи у партнерству

Прихватимо промене. Мењају брже него околина

Настоје да се развије. Погледајте раста и као средство и циљ

Пусх тхе Лимитс. Препознати прилике где други виде претње

Циљ за Студент и факултета изузетност. Успети на крају, али постављају темеље на почетку

Ради као тим. створити синергија

Обликовати будућност данас. Осигурати изврсности сутра

Тежи могућностима прекосутра. Сутра ће ускоро бити јуче

Траже могућности. Значајне промене дешавају на периферији визије

Разликовати. Стварање вриједности и раде ка успеху од усудио да се разликују

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

EMBA

Lomonosov Moscow State University

Дизајниран за генералног директора, пословних лидера и власника предузећа, чланови Управног одбора чији циљеви су да развију своје пословање и учествовати у новим професи ... [+]

МБА

Дизајниран за генералног директора, пословних лидера и власника предузећа, чланови Управног одбора чији циљеви су да развију своје пословање и учествовати у новим професионалним мрежама.

МБА програм је намењен не за проучавање посебне дисциплине, али за обликовање огромну визију како би били конкурентни у модерном динамичном пословању. Домаћи задаци имају за циљ да продуби знање функционалних дисциплина и за оштрење аналитичке способности, уверавајући да сесија на Ломоносов МСУ БС су што ефикаснији. Корак по корак, ученици примењују знања и вештине које добијају на Ломоносова МСУ БС у својим компанијама. Програм МБА користи савремене методе учења на даљину.... [-]

Русија Moscow
November 2019
Fleksibilno vreme
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

MBA

Lomonosov Moscow State University

Програм нуди ригорозну план и програм са широким спектром изборних предмета који омогућавају студентима да прилагоде своје МБА у сусрет индивидуалним потребама и интересо ... [+]

Мастер оф Бусинесс Администратион

Шта је МБА?

МБА је општи програм за управљање за студенте који већ имају најмање две године радног искуства у руководећег кадра. Програм нуди ригорозну план и програм са широким спектром изборних предмета који омогућавају студентима да прилагоде своје МБА у сусрет индивидуалним потребама и интересовањима. Две врсте МБА програма дозвољавају МБА кандидата да изаберу специјализацију и распоред прилагођене индивидуалним потребама.... [-]

Русија Moscow
November 2019
Redovne studije
18 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom