Read the Official Description

МГИМО

Седам разлога за придруживање

МГИМО је најбољи руски универзитет за међународне студенте који су заинтересовани за учење страних послова. Њени курсеви су модерни, узбудљиво и интелектуално изазован. Универзитет нуди широк спектар основних и постдипломских програма - од међународног права, политичких наука, и економије, до новинарству, пословног менаџмента, и енергетске политике. МГИМО је такође посвећена неговању се стално еволуцију студентско тело, наставног плана и програма, и кампуса живот који наставља да одражава њену репутацију као најнапреднији месту у Русији за разумевање спољних послова.

глобалан

заиста глобални

МГИМО је био први у Русији да се придружи европским универзитетима удружење, да се у потпуности интегришу у Болоњском процесу, спеллинг стриктне стандарде за европске образовне институције. Универзитет је био руски дом за студенте из целог света за скоро 60 година, пружајући више од 6.000 међународних дипломцима образовање да цвета као лидери у приватном и јавном сектору. Поред тога, МГИМО има блиске везе са водећим образовним центрима у свету, широм Европе, Азије, Америке и Африке.

Рицх ин ПРЕДМЕТИ

МГИМО обезбеђује школарине за Бацхелор и Мастер студијских програма признатих широм света, са студентима стицање квалификација које су кључеви запошљавању и академских могућности међународном. Када је у питању пружање студенте са контекст за разумевање савременог света - било кроз дипломатију, јавну управу, бизнис, економија, право и новинарства, а да не помињемо 53 језика да учи сваки израз - МГИМО је јединствена.

Богати у академско особље

МГИМО садржи најбоље аспекте класичне универзитета са онима од истраживачког центра. Овај приступ омогућава студентима блиској приступ на више од 1200 чланова факултета, укључујући и 20 пуноправни чланови и чланови познатог Руске академије наука, даљи 113 са вишим докторату и 400 доктора наука МГИМО је академски увек се поноси својим студентима.

веома добро сарађују

МГИМО заједница је традиционално добродошлицу страним студентима. Осим тога, Универзитет се стално проширује своју партнерску мрежу. Данас МГИМО успешно сарађује са више од 170 универзитета и институција из више од 50 земаља. У могућности смо да понудимо програме који се одвија на енглеском језику пуним радним временом. Ученици могу такође бирати између широк спектар Дуал-студијских програма на тај начин добија две дипломе у својој области студија.

чувен

Познат по ИСТРАЖИВАЊА

МГИМО доследно заузима високо у универзитетским оцене. «2015 Глобално Иди На Тхинк Танк» извештају издатом од стране Универзитета у Пенсилванији представља МГИМО међу истраживачким лидера широм света, нпр № 30 у истраживачким центрима у Најзначајнији утицај на јавну политику и № 12 у Топ институтима у централној и источној Европи. Под покровитељством Министарства спољних послова, МГИМО је цењени политика тинк-тенк и форум за расправу и анализу међународних збивања и текућих послова, са својим доприносом глобалном анализом веома тражена.

ЈЕДНОСТАВНО ОДЛИЧНА

Универзитет је познат по својој академског успеха, што значи да је најсветлији будућих лидера Русије студира тамо, са све већим бројем својих колега из иностранства. Сваке године најбољи руски матуранти се такмиче за упис. На неким програмима - нарочито економије, права и међународних односа - такмичење достиже и до 50 апликаната по положају ученика.

МГИМО Алумни заједница представља председнике, премијере, неколико посланици Генерални секретар УН-а, генерални директор УНЕСЦО-а, предсједавајућег ОЕБС, ЕУ комесари, преко 900 руски и страни амбасадори, 10 министара спољних послова, преко 30 момци из руског и страних академија наука.

СЈАЈНО

МГИМО нуди својим студентима најшире могућности за креативно само-остварење. Разни студентске организације попунити календар са додатним социјалним и спортских догађаја. Наравно, МГИМО је у Москви, један од највећих градова на свету, са низом културних и историјских блага, живог културе и сјајних догађаја начина живота. Она нуди једноставан приступ разноликости и енергије савременој Русији, и њеном епске културне баштине. МГИМО је диван живот искуство за међународне студенте.

велики
Programs taught in:
енглески језик

International Students at MGIMO

Location address
3, Novo-Sportivnaya
Odintsovo, Moscow Oblast, 143007 RU
Social Media