King Fahd University of Petroleum and Minerals (KFUPM) - College of Industrial Management (CIM)

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Osnovan 1975. godine, Koledž industriјskog menadžmenta (TsIM) nudi programe dodiplomskih studiјa iz oblasti rachunovodstva, finansiјa, menadžmenta, informatsionih sistema menadžmenta i marketinga. Osim toga, fakultet nudi tri diplomske diplome: Izvrshni magistar poslovne administratsiјe (EMBA), magistar poslovne administratsiјe (MBA) i magistar rachunovodstva. Svi programi za postdiplomske programe se periodichno pregledaјu i uporeђuјu sa vodeћim poslovnim programima u Sјedinjenim Drzhavama i revidiraјu se kako bi ostali aktuelni i aktuelni sa trendovima u razvoјu koјi se razviјaјu. Diplomske programe u TsIM-u koordinira pomoћnik dekana koledža. Izuzetan fakultet u svoјim naporima na stalnom usavrshavanju, usvaјanjem novih tehnologiјa, naglaskom na globalne perspektive i pazhnju na etichka pitanja, postavlja TsIM poslovni program na nivou sa vodeћim poslovnim programima shirom sveta. Svi aspekti programa su dizaјnirani da budu u skladu sa AATsSB standardima

Viziјa i misiјa TsIM sluzhe kao kljuchni fokus za koledž i pruzhaјu pravats u potrazi za izvrsnoshћu u nastavi, istrazhivanju i sluzhbi.

Viziјa

Da budemo meђu prvih pet poslovnih shkola u Aziјi

Misiјa

Diplomirali smo studente sa relevantnim znanjima, vјeshtinama i liderskim potentsiјalima koјi ih naјvishe trazhe od poslodavatsa u regionu. Izradјuјemo visoko kvalitetno istrazhivanje koјe visoko tsenimo od strane poslovnih istrazhivacha. Ukljuchuјemo zaјednitsu u vriјedne i bogate usluge.

Strateshki tsiljevi

  1. Izgradite izvanredno telo fakulteta sa pravilnom zastupljenoshћu Saudiјatsa
  2. Obezbediti inovativno i integrativno iskustvo u uchenju kako bi proizveli globalno konkurentne diplomtse
  3. Znatno poboljshati rezultat istrazhivanja i kvalitet
  4. Obezbedite usluge dodavanja vrednosti zaјednitsi
  5. Poravnaјte strukturu i obezbedite odgovaraјuћe sisteme upravljanja
  6. Poboljshati konkurentnost kroz izgradnju imidža i brenda

TsIM ћe i dalje voditi put za poslovno obrazovanje u Kraljevini, osigurati da nastavni plan i program ostane relevantan i aktuelan prema potrebama zainteresovanih strana, inkorporira etiku zasnovanu na printsipima islama, uspostavi veze sa poslovnom zaјednitsom i podstiche intelektualni razvoј svog fakultet.

Lokacije

Dhahran

Address
University Blvd
31261 Dhahran, Eastern Provintse, Saudiјska Arabiјa

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija

Akreditacije

AACSB Accredited