Pročitajte zvanični opis

Идите даље са ЛСБФ у Сингапуру

На Лондон Сцхоол оф Бусинесс анд Финанце (ЛСБФ) у Сингапуру, ми мјеримо успјех по утјецају који наши студенти, наставници и алумни имају у регији.

Рангиран као најбоља приватна школа у рачуноводству и најбоља приватна школа у угоститељству

Зашто одабрати Лондон Сцхоол оф Бусинесс

Ми култивишемо етос у којем можете учити, расти и успети. Ви ћете делити идеје и искуства са људима из целог света док обликујете свој будући успех. Откријте зашто нова генерација пословних лидера бира ЛСБФ.

Више начина за учење, више начина за раст

Имамо кампусе у Лондону и Сингапуру, које подржавају наша награђивана онлине платформа за учење.

Наши постдипломски програми се испоручују на интернету, док се наши програми Екецутиве Едуцатион одржавају у ЛСБФ-овом кампусу у Лондону, само неколико минута хода од Холборна. Наши АЦЦА курсеви се одржавају онлине и на нашем кампусу у Лондону.

Разноликост као стандард

Са студентима из многих земаља који студирају код нас, наши кампуси, курсеви и учионице такође нуде истински глобално, разнолико и обогаћујуће искуство. ЛСБФ је савршено место за стицање истински међународног искуства, припремајући вас за данашње глобално тржиште.

Наша корпоративна мрежа

Одржавање наших курсева ажурираним са захтјевима водећих организација је стална пракса, а не опција. Формирали смо снажне односе са успешним бизнисом у Великој Британији и шире.

Све заједно

Преко нашег искусног факултета, корпоративних партнера и глобалног досега, припремићемо вас за лидерство, изврсност и успех у пословном свету.

Изврсност

Од првог дана, наш фокус је на изврсности. Наши напори да пружимо најбоље студентско искуство, првокласно образовање и ексклузивну подршку за каријеру, чине ЛСБФ јединственом институцијом.

Сингапоре Цампус

Сингапур је јединствена мјешавина културне разноликости и пословног раста. Проучите један од наших најсавременијих кампуса и погледајте први поглед на овај велики међународни трговачки центар.

Далеко од учионице, можете уравнотежити потпуно академско искуство са живим друштвеним активностима. Наши кампуси нуде једноставан приступ софистицираном ноћном животу у Сингапуру и изузетном пејзажу.

Цампус

ЛСБФ у Сингапуру се налази на 3 Ансон Роад (Спринглеаф Товер) и 143 Цецил Стреет (ГБ Буилдинг), само неколико минута удаљен од станице Тањонг Пагар МРТ.

Поред наших најсавременијих области подучавања, имаћете користи од посвећених друштвених објеката и најновије технологије учења како бисте побољшали ваше искуство.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

MBA

LSBF Singapore

Универзитет Цонцордиа у Цхицагу МБА вам нуди напредни степен који вам је потребан за напредовање у каријери или за промјену каријере. Стећи ћете менаџерске и аналитичке с ... [+]

ЦУЦ МБА

Универзитет Цонцордиа у Цхицагу МБА вам нуди напредни степен који вам је потребан за напредовање у каријери или за промјену каријере. Стећи ћете менаџерске и аналитичке способности које су потребне да бисте били сигурни лидер у данашњем променљивом, глобалном пословном окружењу.

Захтеви за курс

Минимални захтев за упис у академску заједницу:

Дипломирао је на признатом универзитету.... [-]
Сингапур Singapore
May 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
12 - 24 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Location address
3 Anson Road, Springleaf Tower, #06-01
Singapore, 079909 SG