Pročitajte zvanični opis

Веома пријатан и гостољубив амбијент преовлађује у Сингапуру кампуса.

Простране кампус среди бујним зеленилом и лишће се састоји од неколико зграда реновирана баштине простире на седам хектара, а налази се у близини центра Сингапуру. Лако доступан путем, са аутобусом престати само изван кампуса, је у непосредној близини другим локалним школама, медицинским установама и болницама, 24-часовни хране кућама као што су 7-11 и хипермаркета, као и рекреативно, куповину и корпоративних центара. И програми имају у Сингапуру кампусу су Глобал МБА, ББА, МГБ и МБА.

Различите зграде на кућу учионица кампуса, центрима за учење, библиотека и неколико других објеката. Учионице су градације, и опремљена државно-оф-тхе-арт аудио и видео екуипмент.Тхере су 7 сале за предавања (четири бити 157 ск.мт., две чак 80 ск.мт. и једна 58 ск.мт.). Два семинаров (један од 114,5 ск.мт. а други од 75,5 скмт) се такође користи за предавања повремено.

Кафетерија нуди разне мултинационалне кухиње задовољава захтевима храна ученика цоммунити.Тхере је и сендвич бар на кампусу за брзу уједа. После наставе, студенти имају могућност да освежите и подмлади вежбањем у теретани у кући, препуштајући се разним играма као што су кошаркашки и стони тенис или једноставно узети у дугим шетњама по кампусу или на Мт. Фабер Небо Шетња налази само изван кампуса.

Статистика и признавање

Економист сада заузима СП Јаин је са пуним радним временом МБА програма као # 95.

Форбс рангирана СП Јаин Глобални МБА # 5 у Азији: Најбоља Међународни пословне школе 2013 СП Јаин Школа глобалног управљања је (СП Јаин) Глобални МБА програма је рангирана међу првих 20 МБА програма у свету у Форбес Бест Бусинесс Сцхоолс (Интернатионал) Ранг 2013.

СП Јаин је рангирана # 11 на свету у категорији "Бест Интернатионал 1 иеар МБА програма" и # 19 у свету у категорији "Најбоља међународна МБА програма 'који рангира оба једну годину и две године МБА програма.

Наш рангирање у регионима у којима послујемо:

  • Азија: # 5
  • Индија: # 1 (Ми смо једина школа индијског порекла да буде на листи)
  • УАЕ: # 1 (ми смо једина школа буде на листи)
  • Сингапур: # 3 (ИНСЕАД и Натионал Университи оф Сингапоре су пред нама)
  • Аустралија: # 1 (Универзитет у Новом Јужном Велсу, једини други аустралијски школа је на # 24 на листи)

Све редовних студената СП Јаин живи и студира у не једном, већ у најмање три различита града.

Како послујете у Дубаију, разликује се од начина на који послујете у Сингапуру, Аустралији или чак иу Сједињеним Државама. Можда сте велики успех у својој матичној земљи, али мизерни неуспех у другом ако нисте схватили да пословне праксе, политички системи и склоности потрошача могу разликовати.

Помаже ученицима да схвате да је ово нешто што ми, на СП Јаин, до јединствено преко више кампуса модела учења. Све редовних студената СП Јаин живи и студира у не једном, већ у најмање три различита града. Имамо кампуса у Дубаију, Мумбаи, Сингапуру и Сиднеју. Дакле, поред учења различите алате пословања (као и већина ученика), СП Јаин ученици разумеју глобалну природу посла на најбољи упечатљив начин - кроз стварне изложености различитим културама, политичких уверења, традиција и технолошких иновација.

Акредитација

Високо образовање и Агенција за стандарде квалитета, Аустралија

СП Јаин је акредитована од стране Квалитетно образовање и стандарде Агенције за терцијарне (ТЕКСА), Аустралија. На крају програма, студентима се дају са аустралијском степена. То у великој мери побољшава међународно прихватање степена, чиме замах високог образовања и каријере, на глобалном нивоу.

Знање и хуманом развоју орган (КХДА), Влада Дубаи, УАЕ СП Јаин је лиценциран од стране знања и хуманог развоја Аутхорити (КХДА), Влада Дубаија, УАЕ су академских квалификација одобрена од стране СП Јаин и оверене од КХДА признају у емирату Дубаи од стране свих јавних и приватних субјеката за све намене.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Globalni MBA

S P Jain School of Global Management Singapore

Наш Глобални МБА је пуно радно време постдипломски програм који пружа увид у неке од најновијих и најиновативнијих области пословног менаџмента, и фокусира посебно на сту ... [+]

Наш Глобал МБА је пуним радним временом постдипломски програм који пружа увид у неке од најновијих и најиновативнијих области пословног менаџмента, и фокусира посебно на студенте обуке да ценимо, прихватити и прилагодити различитим пословним и културним срединама, припремајући их за живота одлу ~ одлука и лидерство.

Са циљем стварања учења много брзе, бави и релевантна, академска заједница у СП Јаин је обновио је Глобал МБА програм да се фокусира на развој атрибута као што су глобалне интелигенције, креативности и иновативности, тимски рад, доношење одлука и комуникације вештине, без компромиса на техничком знању. ... [-]

Сингапур Singapore
January 2020
Redovne studije
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom