Pročitajte zvanični opis

EFMD Equis Accredited AACSB Accredited

О нама

Thammasat Business School налази се у срцу Бангкок Метрополис, познатог као "Град анђела". Бангкок је пословни и инвестициони центар у југоисточној Азији. Град нуди савршену мешавину тајске традиције, културе и савременог начина живота у доба технологије. Посетиоци из целог света привлаче живописни начин живота становника Бангкоке заједно са историјским наслеђем града. Штавише, мреже знања из целог света повезују се заједно преко софистицираних информационих мрежа у овом центру високог образовања у Тајланду. Људи из свих сила живота долазе у Бангкок како би истражили и сазнали нешто ново.

Првобитна сврха Факултета за трговину и рачуноводство била је понудити додипломске програме у различитим функционалним областима пословања на тајландском језику. Један аспект њеног наслеђа је да је Универзитет Тхаммасат јавни универзитет у којем су административна структура, политика, процедуре и буџетирање више као државна служба него међународна високошколска установа 21. века.

Учење у енергичној атмосфери

Thammasat Business School нуди академске програме на кампусима Тха Працхан и Рангсит. Ови програми се одвијају у атмосфери која стимулише активно учење. У кампу Тха Працхан студенти су близу пословног сектора, јер се овај кампус налази у самом срцу Бангкока. Окружен је малим и великим предузећима. Рангсит кампус се налази у сјеверном предграђу Бангкока. Кампус је добро повезан са централним Бангкоком са удобним превозом. Рангсит кампус је велико село окружено природом. Унутар кампуса постоје спаваонице, спортски центри и различити академски објекти који се такође налазе близу Азијског института за технологију (АИТ) и Тајландског научног парка. Заједно, ове три организације формирале су висококвалитетни образовни кластер са одличном образовном атмосфером.

ВИСИОН

"Лидер у иновативном образовању у пословању и рачуноводству"

МИСИЈА

Развити способност управљања и Тхаммасат Спирит за вође, менаџере и предузетнике.

ВРЕДНОСТИ

Универзитет Тхаммасат почео је као Народни универзитет са снажном посвећеношћу демократији. Ово је наследник акција Thammasat Business School (ТБС). Школа наглашава добро управљање, друштвену одговорност и етичко понашање. ТБС се обавезује на иновативне програме који су додати вредност, одрживи и уз позитивне пословне и друштвене утицаје. Дипломци ТБС-а признају се за независност, креативност и посвећеност одговорном менаџменту.

ЕФМД ЕКУИС и ААЦСБ АЦЦРЕДИТЕД

ЕКУИС тражи равнотежу између високог академског квалитета и професионалне релевантности пружене блиском интеракцијом са корпоративним светом. Стога, јак интерфејс са светом пословања је толико потребан као снажан истраживачки потенцијал. ЕКУИС придаје посебну важност стварању ефикасног окружења за учење које се фокусира на развој менаџерских и предузетничких вештина ученика и негује њихов осећај глобалне одговорности. Такође тражи иновације у свим аспектима, укључујући програмски дизајн и педагогију.
Институције које акредитује ЕКУИС морају показати не само високу општу квалитету у свим димензијама својих активности, већ и висок степен интернационализације. Са компанијама које регрутују широм света, а студенти који желе да стекну своје образовање ван својих матичних земаља, а са школама које граде савезе преко граница и континената, постоји све већа потреба да се идентификују те институције у другим земљама које испоручују висококвалитетне образовање у међународном менаџменту.

ААЦСБ Интернатионал - Асоцијација за унапређење колегијалних школа за бизнис (ААЦСБ) повезује едукаторе, студенте и бизнис како би остварила заједнички циљ: стварање нове генерације великих лидера.

Синоним за највише стандарде изврсности од 1916. године, ААЦСБ обезбеђује осигурање квалитета, обавјештавање о пословном образовању и услуге професионалног развоја за преко 1.600 организација чланица и више од 800 акредитованих пословних школа широм свијета.

Када образовне, професионалне и пословне организације постану чланови ААЦСБ Бусинесс Едуцатион Аллианце-а, они су део покрета уједињеног за побољшање квалитета образовног пословања широм свијета. ААЦСБ повезује, дели и инспирише иновације и квалитет кроз мрежу чланова, као и пословну заједницу. Колективна снага организације заснива се на различитим перспективама, глобалном начину размишљања и посвећености да се направи разлика.

Programi se održavaju na:
енглески језик
Тајландски

Ova škola takođe nudi:

MBA

Thammasat Business School

Мастер програм за пословну администрацију у Глобал Бусинесс Манагемент-у је дизајниран за оне који имају најмање 3 године искуства након што сте стекли диплому из било ко ... [+]

О ГЕМБА

Мастер програм за пословну администрацију у Глобал Бусинесс Манагемент-у је дизајниран за оне који имају најмање 3 године искуства након што сте стекли диплому из било које области.

Програм наглашава студије случаја, најбоље праксе и динамична искуства у учењу како би студенти могли да одреде резултате источне и западне пословне стратегије у областима као што су менаџмент, финансије, маркетинг, иновације, дигитална предузећа и глобално пословање.... [-]

Тајланд Bangkok
August 2019
Redovne studije
17 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

GEMBA

VDO KPMG

Tha Prachan Campus
Address
Thammasat Business School, THAMMASAT UNIVERSITY 2 Prachan Road, Pranakorn
10200 Bangkok, Тајланд
Rangsit Campus
Address
Thammasat Business School THAMMASAT UNIVERSITY (Rangsit Campus) 99 Moo 18 Paholyothin Road, Klong Luang
12121 Rangsit, Pathum Thani, Тајланд